IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 24 май

24 май 2016 07 00

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Личност, която има особено важно значение за вас, ще ви изненада с поведението си и може да ви разочарова. Не бързайте със заключенията. Има подробности, които не са ви известни.

Телец

Непривично емоционални сте днес. Спонтанните ви реакции може да предизвикат неприятности или да дистанцират приятелите ви от вас. Не злоупотребявайте с нищо, а най-вече с доверието на близките си.

Близнаци

Интересите ви ще са в противовес с нечии чужди. Много е вероятно да се наложи да отстоявате позициите или пък да аргументирате действията си. Действайте разумно и търпеливо.

Рак

Енергетиката ви е стабилна, но сте прекалено импулсивни. В състояние сте да се справите с всякакви затруднения, стига да преценявате действията си обективно и да не предизвиквате отрицателни емоции у хората от обичайното ви обкръжение.

Лъв

Много подходящ ден за срещи с роднини или много близки приятели, за които не сте имали достатъчно време напоследък. Емоциите ще са положителни, ще ви заредят с оптимизъм, а покрай неформалните разговори може да оформите и някои делови въпроси.

Дева

Част от днешните случки може да се окажат двусмислени и трудни за осъзнаване. Избягвайте крайните решения. Търсете информация по всичко неясно, при това без да намесвате околните в работата си.

Везни

Както физическата, така и интелектуалната ви енергия са достатъчни, но сте прибързани и прекалено доверчиви. Ако искате да си бъбрите с някого, то нека това да е на светски теми, а не на професионални. Отстоявайте интересите си.

Скорпион

Настроението ви е стабилно, мисленето – позитивно. Моментът е подходящ за изглаждане на недоразумения от личен и любовен характер. Ако не се инатите прекалено, то можете да оставите всички неприятности в миналото.

Стрелец

Физически сте активни, а емоционално – чувствителни. Избягвайте разговорите, свързани с търговски, имуществени и финансови сделки. Вероятността да ви заблудят е голяма.

Козирог

Реагирайте предпазливо на предизвикателства от всякакъв характер. Не е ясно кой с каква цел ги отправя. Може да е за да ви заблудят, ядосат или за да разклатят позициите ви. При всички случаи ефектът ще е неприятен.

Водолей

Контактите ви днес ще са много интензивни. Възможно е да ви изненадат гости или да ви поканят на някакво тържество. Ще е приятно, но бъдете предпазливи, съществуват предпоставки за физическа травма.

Риби

Постарайте се да съхраните доброто си настроение. Приемайте забележките на околните, колкото и да са остри, с чувство за хумор. Денят ще е изпълнен с емоции, от вас зависи доколко ще ви засегнат.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари