IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 25 май

25 май 2016 05 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Енергийният ви заряд е прекалено силен. Може да усетите несигурност, нестабилност, неумение да изберете правилното... Бъдете съпричастни. Фактът, че сте помогнали ще ви окуражи.

Телец

Ако усетите, че попадате в центъра на вниманието, то бъдете предпазливи. Днес е много по-добре да сте в сянка, незабележими, да не се набивате на очи. Наблюдавайте без да участвате активно.

Близнаци

В много странни ситуации ще попаднете днес. Някой ще ви подведе с обещанията си. Друг ще се опита да ви извади от критичната ситуация. В крайна сметка, вие, с присъщия си талант ще успеете да се справите със затрудненията.

Рак

Настроението ви е нестабилно. Напрегнати сте и мисълта за недовършена работа може да ви обезпокои сериозно. Намалете темпото, каквито и грешки да допуснете ще ги преодолеете, макар и не веднага.

Лъв

Ако се налага да пътувате, то проверявайте документите си много внимателно. Преценявайте контактите си. От разговори с „неправилни“ хора днес можете да си създадете сериозни неприятности.

Дева

Настроението ви е неустойчиво. Съобразявайте се с обстановката. Не настоявайте на своето. Ситуацията може да се окаже леко критична, но преодолима.

Везни

Трябва да довършите всичко започнато преди да се насочите към нови занимания. Всичко при вас е в нарастващо ниво: и интуицията, и сексуалността, и енергетиката, и стремежът към авантюри. Преценявайте възможностите си.

Скорпион

Доста сте дружелюбни и контактни, но пък и доста нестабилни. Усещането ви за неразбиране може да се окаже силно и неразбираемо. Обсъждайте съмненията си, ще е полезно.

Стрелец

Стар приятел в непринуден разговор ще ви подскаже решение на стар проблем, който определено ви безпокои. Ситуацията ще е сложна, действайте от гледна точка на собствената си сигурност.

Козирог

Ориентирайте вниманието към най-смелите си мечти. Каквото направите днес, ще се помни за дълго. Не се безпокойте от възможността да представите проектите си пред широка публика.

Водолей

Бъдете много по-предпазливи от обикновено и много по-наблюдателни от обикновено. Ще установите нещо странно, но и опасно. Някой, на когото вярвате, ви провокира или дискредитира. В състояние сте да се предпазите.

Риби

Прекалено сте емоционални и склонни да реагирате прибързано. Опитайте се да наблюдавате. Ще е много по-полезно, отколкото да отстоявате позициите си спонтанно.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари