IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 26 май

26 май 2016 05 45

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Избягвайте емоционалните изблици. Въздържайте се от крайни изказвания. Бихте могли да постигнете много, ако сте повече наблюдателни и избягвате противоречията.

Телец

Прекалената ви самоувереност ще предизвика нечие неодобрение. Може би и омраза. Запазете спокойствие, не отговаряйте на предизвикателствата.

Близнаци

Ще се почувствате много добре и доволни от себе си, ако повишите физическата си активност. В същото време е добре да намалите контактите. Бъдете внимателни, съществуват предпоставки за травми.

Рак

Не смесвайте личните отношения с бизнеса. И бъдете внимателни по отношение на уговорките, свързани с него. Вероятността за измама е сериозна.

Лъв

Имате прекрасни идеи, свързани с организацията на битовите въпроси, дома и интериора. Споделете ги с близките. Не само ще ви подкрепят, но и ще свършат по-голямата част от работата.

Дева

Прекрасно ще се справите със сложни професионални въпроси. Навикът ви да оглеждате детайлите и да обмисляте дребните ефекти ще впечатли партньорите и шефовете ви.

Везни

Напредък в решаването на финансови въпроси, свързани с глоби, такси, наеми, заеми, лихви, данъци. От друга страна страхотен момент за изглаждане на личните конфликти. Възползвайте се и от двете.

Скорпион

Енергийното ви ниво бележи лек спад. Проявете едновременно предпазливост спрямо събеседниците си и грижа за себе си. Не бъдете прекалено доверчиви. Не е изключено да се наложи да отмените някои ангажименти.

Стрелец

Съвсем неочаквано може да ви отправят някакво интересно предложение. Не се двоумете твърде много. Ако става дума за краткосрочен проект, то реагирайте бързо, но съответно на финансовите си възможности.

Козирог

Бъдете себе си. Ситуациите ще са променливи, реакциите ви – също. Основната ви мисъл трябва да е свързана със собственото ви аз. Най-важното е да не си навредите.

Водолей

Търпение и предпазливост – това е мотото на днешния ден. Търпение в отношенията с близките или любимия човек. Предпазливост по отношение на бизнеса. Възползвайте се от чуждите грешки.

Риби

Идеята ви да скриете нещо – лично отношение, страх от случващото се, безпокойство за близки, ще се окаже несполучлива. Няма как да изолирате тревогите, но има как да се уедините и да се заобиколите само с хората, на които вярвате. Направете го.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари