IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 28 май

28 май 2016 06 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Ентусиазираща обстановка. Събитията ще ви окуражават. Прекрасни емоции, ще усетите въздействието им. Не е изключено да получите допълнителни приходи.

Телец

Не разчитайте на получените наскоро хвалебствия за работата ви. Бъдете предпазливи. Голяма част от информацията е заблуждаваща.

Близнаци

Личните отношения ще са много лесни за уреждане. В същото време с финансовите въпроси може да имате проблеми. Единственият ви изход е чувството за хумор.

Рак

Търсете допълнителни възможности за представяне на идеите си. Моментът е сложен. Може да имате спънки от личен характер, но трябва да ги преодолеете.

Лъв

Ще имате възможност да реализирате талантите си в насоки, различни от обикновените. И ще сте подложени на критики. Ако ги приемете конструктивно ще извлечете огромна полза.

Дева

Каквото и да се случва ще ви е трудно да го възприемете. Бъдете внимателни, предпазливи и икономични. Не е изключено да попаднете в доста неприятни ситуации.

Везни

Имате желание да промените ежедневните ситуации, динамичния стереотип. Ако има и друг участник в събитията, най-вероятно няма да имате възможност, така че намалете темпото.

Скорпион

Странен ден. От една страна ще се наложи да се занимаете с уреждането на материалните си въпроси, от друга с емоциите на близките си. Подреждането на приоритетите зависи от вас.

Стрелец

Залагате на огромни успехи, преценявайки идеите си. Подгответе се за разочарование. Не сте предвидили част от допълнителните ефекти.

Козирог

Имате нужда от уединение. Осигурете си го. Не го ли направите, ще отговаряте за чужди грешки.

Водолей

Сериозен проблем ще излезе на дневен ред. Ще е свързан с ваши близки. Решението е извън координацията ви. Не се заемайте с непосилни неща.

Риби

Настроението ви е оптимистично. Желанието да изпъкнете в средата, в която сте – огромно. Няма да се случи, така че ориентирайте се към умерени реакции.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари