IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 29 май

29 май 2016 07 00

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Избягвайте проявите на агресия. Не са изключени случки, които да ви ядосат, разочароват, разклатят самоувереността ви. Запазете спокойствие и анализирайте.

Телец

Мнението ви по всички въпроси е субективно, но пък сте много активни в желанието си да го внушите на околните. Това, естествено, е предпоставка за неприятности, което в никакъв случай не бихте признали.

Близнаци

Настроението ви е нестабилно. Склонни сте да възприемате всичко много по-трагично, отколкото е. Не оставайте сами у дома. Имате нужда от контакти, за да се въодушевите.

Рак

Доста интересен и ползотворен ден. Има реални шансове за професионален напредък, особено, ако се стремите към това. Много е важно да не се конфронтирате със събеседниците си.

Лъв

Бъдете последователни в действията си. Контролирайте емоциите. Изказвания, на които сте склонни да не обърнете внимание или да ги „изстреляте“ по инерция може сериозно да навредят на отношенията ви.

Дева

Някой ще ви помоли за услуга. Преди да се съгласите, помислете дали трябва да направите услуга или да потърсите съответното заплащане. От вас зависи да оцените труда си.

Везни

Дори да направите спонтанни покупки, подсказани единствено и само от емоция днес, те ще се окажат успешни. Сякаш че всичко е на ваша страна. Забавлявайте се, подобни моменти не се случват често.

Скорпион

Странни чувства ви обхващат по отношение на близките ви или най-малкото на любимия човек. Нещо провокира мнителността ви, но напразно. Не разпитвайте излишно, ще навредите на отношенията си.

Стрелец

Не се връщайте към стари вражди. Не трупайте допълнителни кармични задължения. Денят е свързан с „чистота на отношенията“. Проявете смиреност и търпение.

Козирог

Ще привличате вниманието, където и да се появите. Ще имате успехи, с каквото и да се захванете. Бъдете себе си и не се заблуждавайте от ласкателствата.

Водолей

Въображението ви работи на бързи обороти. Връхлитат ви идея след идея. Дори не сте в състояние да ги формулирате и дефинирате. Резултатът най-вероятно ще е психическа преумора и никакви концепции.

Риби

Странна връзка между любов и пари. При това обратно-пропорционална. Което означава, че трябва да следите и за двете неща. Не смесвайте любовта с парите, ако искате да получите истинска любов.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари