IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмичният ви хороскоп

30 май 2016 11 40

Какво ви очаква за периода 30 май – 5 юни

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Вижте вашия седмичен хороскоп за периода 30 май – 5 юни, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Обстановката у дома може да се окаже напрегната, съпроводена с неприятни разговори. Не е изключено да се опитате да „избягате“ от проблема, потапяйки се в служебните задължения. Губеща тактика. Отлагането на дадено решение съвсем не го улеснява.

Телец

Ще напреднете много, ако поне за момент преодолеете консерватизма си и съмненията спрямо въвеждане на новости. Промяната на метода на работа или възприемането и прилагането на каквато и да било иновация не само ще закрепи позициите, но и ще увеличи приходите ви. Започвайки на работното място може да продължите и у дома.

Близнаци

Следвайте интуицията си. Ще се наложи да се справите с поредица от сложни казуси, но във ваша полза е да действате самостоятелно. Чуждите съвети само ще ви объркат. Не забравяйте, че за собствените си действия и решения отговаряте вие, а не онзи, който ви е съветвал.

Рак

Непрекъснато някой ще търси компанията и приятелството ви. Може да се каже, че предстои седмица, изпълнена с комплименти и романтични емоции. Само не смесвайте служебните отношения с личните, защото ще се вкарате в голямо приключение. И избягвайте близките контакти с личности, които вече са обвързани. Ще бъде достатъчно основателен повод за интрига.

Лъв

Проявете отговорност към себе си, към физическото си състояние. Не пренебрегвайте сигналите за здравословен проблем. Не е изключено още в началото на седмицата да се появят странни симптоми, подсказващи приближаващ проблем. Може би вече се е случвало и ще решите да се лекувате самостоятелно. Не го правете, ще съжалявате.

Дева

Доста противоречив период. В професионален план ще напреднете. Ще се справите със задача, която от известно време е в застой. Личните отношения обаче ще са конфликтни. Склонни сте към прояви на капризи и егоизъм, което няма да завърши добре. Даже опитът на някой от близките ви да прояви разбиране и да ви „помири“ ще завърши с неуспех, ако не осъзнаете собствените си грешки.

Везни

Близък роднина ще се опита да злоупотреби с добротата и чувството ви за отговорност. Бъдете предпазливи, не позволявайте да ви манипулират. Или ще ви вкарат в някаква интрига, или ще ви натоварят с чужди грешки. Дистанцирайте се в момента, в който се опитат да ви ползват за „дипломатическа совалка“.

Скорпион

Намалете инициативата. Колкото по-малко „иновативни“ предложения давате през тази седмица, толкова по-добре. Ситуацията около вас ще е динамична. Постарайте се просто да се адаптирате, а не да следвате темпото. Имате нужда от време за анализ преди да предприемете каквито и да било активни действия.

Стрелец

Ориентирайте усилията си към уреждане на личните въпроси. Може би преди време сте блокирали нечие желание за сближаване. Помислете дали не е било грешка и дали не би било добре да възстановите връзката. Проявата на добро отношение няма да ви навреди. За сметка на това обаче включването в каквито и да било финансови сделки сериозно ще ви навреди, така че въздържайте се от подобни инициативи.

Козирог

Старанието ви и изрядната работа ще получат висока оценка и финансов еквивалент. Фактът, че сте взискателни към себе си точно толкова, колкото и към другите ще стабилизира позициите ви. Има вероятност да направите скъпа покупка, да придобиете нещо, за което от доста време си мечтаете. Най-доброто в случая е, че няма да навреди на финансовата ви стабилност.

Водолей

Заниманията ви през тази седмица ще са свързани с кратко пътуване. Не се опитвайте да го отложите, точно от това имате нужда. Ще се окаже най-добрият начин за разтоварване от стреса и възстановяване на емоционалното ви равновесие. Нещо като „глътка въздух“ в напрегнатото ежедневие, която ще стабилизира енергетиката ви.

Риби

Контактите ви през тази седмица ще са доста интензивни. Ще имате възможност да общувате със старите си приятели и едновременно с това да създадете нови запознанства. На моменти ситуацията може да се окаже малко объркваща. Да ви е трудно да прецените кое повече ви харесва – новите или предишните връзки. Оставете събитията на естествения им ход, не се вживявайте излишно.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари

Петя ( преди 7 години )
Страхотен хороскоп. Когато чета прогнозите винаги се замислям колко от тях са точни и определено мога да кажа, че в astrodata.bg и тук, хороскопите са най-верни!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар