IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 1 юни

1 юни 2016 05 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

За децата Овен днес: Не оценявайте хората само по външния им вид. Ако на улицата ви срещне клоун с балони и ви се стори странен, не му се подигравайте. Зад чудатата маска може да е скрит учителят ви по география, който се забавлява не по-малко от вас.

Телец

За децата Телец днес: Ще успеете да разкриете тайната на компютърна игра, която от доста време ви мъчи. Това си е постижение, с което определено ще можете да се гордеете, а и ще впечатлите приятелите си.

Близнаци

За децата Близнаци днес: Какъв по-подходящ ден да покажете на околните пълния списък на щуротии, които сте способни да сътворите. Не отсега, от няколко дни вече фантазията ви изригва идея след идея. Само да знаете, че утре вече няма да ви е празник и... е почти ясно какво ще направят родителите ви.

Рак

За децата Рак днес: Колкото и да мрънкате днес, колкото и да капризничите, на никого няма да му направи впечатление. Ще привлечете вниманието обаче на някого, който ви е симпатичен и внимавайте да го отблъснете с това внимание.

Лъв

За децата Лъв днес: Празникът е за всички, така че не очаквайте някой вас да ви забавлява, а вие просто благородно да се усмихвате. Участвайте в общите развлечения, няма начин да не привлечете вниманието, но и не прекалявайте с кокетството.

Дева

За децата Дева днес: Много обичате да помагате и днес ще имате доста поводи да се представите в най-добрата си светлина. В същото време не отказвайте и на околните да ви бъдат полезни. Ще ги направите щастливи.

Везни

За децата Везни днес: Ще имате голям избор от забавления. Правете само онова, което ви харесва. Не се съгласявайте с всички за всичко, защото в крайна сметка ще се окаже, че не ви е било интересно.

Скорпион

За децата Скорпион днес: В този ден може да опитате разни нови неща. Да експериментирате, да се включите в разни групи. Само бъдете внимателни с химичните експерименти.

Стрелец

За децата Стрелец днес: Най-добре ще се чувствате днес, ако сте с приятелите си. Без значение къде. Но да сте с хора, с които имате еднакви занимания, идеи, желания.

Козирог

За децата Козирог днес: Ще се включите в нещо изключително интересно. Изложба, презентация, представление... нещо, което ще ви помогне да решите бъдещето си.

Водолей

За децата Водолей днес: За останалите деца денят може да е празничен, но на вас ви се иска нещо друго, нещо по-различно. Ако не ви е приятно да се включите в общите забавления, то заемете се с онова, което ви харесва, когато сте сами със себе си.

Риби

За децата Риби днес: Някой от хората около вас ще изглежда тъжно. Желанието ви да помогнете и да усмихнете човека ще се окаже най-неправилния ход за днес. Нека всеки бъде това, което иска. Не се намесвайте.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари