IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 14 юни

14 юни 2016 05 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

От една страна трябва да действате самостоятелно, от друга – трябва да отстоявате колективните интереси. Тук има малка уловка – в професионален и личен план колективът може да е нещо съвсем различно.

Телец

Интуитивно се опитвате да отложите задачите, които не са ви приятни. Някой ще ви потърси за услуга. Спонтанно ще се съгласите, но ако след време прецените, че не е трябвало, то намерете начин да отклоните уговорката.

Близнаци

Контактите ви ще са предимно неформални и изпълнени с приятни емоции. Отговорете на комплиментите с усмивка, но не и с обещания. Част от днешните ви запознанства много скоро ще се окажат изключително полезни.

Рак

Не позволявайте на негативните мисли и емоции да обсебят съзнанието ви. Част от заниманията ще са трудни, но е във възможностите ви да се справите, стига искрено да го искате.

Лъв

Не е изключено да се наложи да реализирате непредвидено пътуване. Не се колебайте, тръгвайте смело. И ако по пътя има интересни географски или исторически обекти, то непременно отделете време и ги посетете.

Дева

Няма как да се справите с работата си, ако се опитвате да действате по своя воля. Не е изключено да претърпите критики. Приемете ги спокойно, ще е полезно да се вслушате.

Везни

Не се филмирайте сами. Не се вкарвайте в някакви сценарии, съществуващи само в собствените ви мисли, които ви разсейват и отчайват. Принципно денят е успешен, но вие сте в състояние да обърнете тенденцията в обратната посока.

Скорпион

Разчитайте само на себе си. Активирайте всичките си качества – ловкост, познания, прозорливост. Най-важното в момента е да придобиете увереност в собствените си качества.

Стрелец

Приятелите са важни, но специално днес за вас е особено важен един-единствен човек. Може да не е в групата на най-близките ви приятели, но е човекът, за когото ще установите, че безусловно можете да разчитате.

Козирог

Постарайте се да не прекрачвате рамките на добрия тон. Ще се наложи да общувате с хора, които никак не ви харесват, но запазете спокойствие. Наблюдавайте! Важно е да предвидите последствията.

Водолей

Следвайте събитията и интуицията си. Избягвайте прибързаните и експанзивни действия. Ще установите факти, които са ви много нужни.

Риби

Дори най-малката грешка ще ви натъжи ужасно. Следвайте естествения ход на събитията. В момента няма смисъл да търсите популярност.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари