IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

В японски нуди ресторант: Ядеш, но ако не си дебел

14 юни 2016 12 50

Има изискване за клиентите – за тегло и възраст

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Ако някои заведения се чудят как да привлекат колкото се може повече посетители, то други предпочитат да поставят високи критерии за своите клиенти и да не отварят врати за всеки.

Такова заведение е новият ресторант за нудисти – The Amrita в Япония. От ръководството се появиха искания, които ще се прилагат към посетителите, пише The Telegraph.

Според условията, гостите са длъжни да са на възраст между 18 и 60 години. Също така посетителите, които тежат повече от 15 кг над нормата за ръста си, също е добре да се въздържат да посещават The Amrita

 

 

 

Ръководството си оставило правото да прецени всеки посетител, който бъде „заподозрян“. В The Amrita също така не може да попаднат хора с татуировки. Иначе всички посетители е нужно да оставят телефоните си и други електронни устройства в намиращи се при входа шкафове, за да се избегнат нежелани снимки.

На сайта на ресторанта е публикувана молба да не се приказва с непознати посетители и да не се правят там запознанства.

The Amrita се открива на 29 юли в Токио. Билетите за началото са изкупени на цена от 14 до 28 хиляди йени, което е около 130-260 долара.

Съвсем скоро стана ясно, че в Лондон се открива първият ресторант за голи хора. В списъка на чакащите имало записани над 46 хиляди души.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари

mihiyacheva@mail.bg ( преди 7 години )
Как може да са толкова жестоки!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
nikola ( преди 7 години )
виждали ли сте гола японка? малки цици и голямо космарляк.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 7 години )