IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 25 юни

25 юни 2016 07 00

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Иска ви се за известно време да се отървете от всичко – контакти, задължения, отговорности. Да се потопите в собствените си мисли. Едва ли ще го постигнете изцяло, но поне частично най-вероятно ще ви се получи.

Телец

Този ден ще ви е награда за всички усилия до момента. Ще установите, че сте се справили с решаването на всички практически и технически въпроси и единственото, което ви остава е да се наслаждавате на любимите занимания. При това напълно заслужено!

Близнаци

Задълженията от предишните дни, с които успяхте да се справите ще напомнят за себе си. Ще усетите, че енергийното ви ниво бележи леко снижение. Осигурете си възможност за почивка, пребиваване в приятна компания, любими занимания.

Рак

Любов, творчество, мечти – добри идеи. Дали ще ги осъществите зависи изцяло от вас. Много малко е нужно, за да получите желаното и още по-малко, за да си навредите.

Лъв

Не е изключено точно днес близките да проявят безразличие към вас или поне да не покажат интерес към проблемите ви. Не насилвайте нещата. Опитайте се вие да съдействате за решаване на техните въпросителни. Ще се зарадвате от резултата.

Дева

Някой от близките приятели ще ви разочарова с поведението си. Приемете го като възможност за изясняване на собствените си мисли и уточняване на критериите. Имате нужда от проверка на собственото си АЗ.

Везни

Съобразявайте се с обстановката или желанията на близките си. Няма да ви навреди, нито ще се почувствате зле, а напротив. Ще сте по-спокойни в рамките на общия ритъм и ще се забавлявате.

Скорпион

Основното, което ви вълнува днес, независимо от възрастта, е любовта. Склонни сте да разсъждавате по темата с когото и да било, където и да било. Малко противоречива ситуация. Пазете тайните си.

Стрелец

Останете у дома, с близките си. Или си организирайте някакво кратко пътуване, но пак с близките или хората, които обичате. Имате нужда от спокойна обстановка и разбиране. Ще ги получите.

Козирог

Податливи сте на настроение. Това не е обичайното ви състояние, но днес сте особено състрадателни. Вероятността да станете жертва на измама не е за пренебрегване.

Водолей

Определете си с какво ще се занимавате днес. Имате нужда от емоции, от близък човек, от индикация за любов. Всичко ще е наред, ако не предприемате необмислени рискове.

Риби

Излъчването ви е осезателно. В състояние сте да реализирате всичките си замисли, при това без никаква провокация или предизвикателство. Бъдете себе си и не надценявайте възможностите си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари