IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 26 юни

26 юни 2016 07 00

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Желателно е да се захванете за някакво занимание, което изцяло ще ангажира вниманието ви. Да мързелувате и да си губите времето с интернет и телевизия не е добра идея. Ще се почувствате повече уморени, отколкото отпочинали.

Телец

Случайна среща със стар приятел или съсед ще ви върне към миналото. Много е вероятно да ви обхване минорно настроение. Нищо лошо, покрай спомените ще забележите и постиженията си.

Близнаци

Постарайте се да формулирате целите си така, че да ви станат ясни на самите вас. Не омаловажавайте допуснатите грешки. Колкото сте по-искрени и по-мълчаливи, толкова по-добре.

Рак

Следвайте интуицията си, не позволявайте на никого да се намесва в решенията ви. С каквото и да се захванете, ако е ново и непознато ще ви е нужна информация. Търсете я самостоятелно, не залагайте на чужд опит.

Лъв

Ще има с какво да запомните днешния ден. Ще бъде изпълнен с поредица нови преживявания. За съжаление, не всички ще са приятни или предвидими, но едва ли ще изпаднете в безизходна ситуация.

Дева

Отдайте се изцяло на себе си, на личните си желания. Дистанцирайте се от контакти, които ви натоварват или отегчават. Съвсем малко е нужно, за да стабилизирате енергетиката си.

Везни

Не е желателно точно днес да обсъждате дългосрочните си планове или да се занимавате с дейности, изискващи безусловна концентрация. Вероятно ще допуснете грешка, която ще ви е трудно да преодолеете. Отдайте се на любимите си занимания.

Скорпион

Един от успешните ви дни. Настроението ви е устойчиво оптимистично и сте в състояние да реагирате с чувство за хумор дори на сериозни невървежи. Използвайте момента, може да преодолеете личните недоразумения.

Стрелец

Настроението ви е въздействащо. Както се чувствате вие, така ще се чувстват и близките ви. Намалете темпото, ориентирайте се към тихи домашни занимания. Само така ще се разтоварите от натрупания през седмицата стрес.

Козирог

В този момент тактиката е по-важна от стратегията. Ще постигнете целите си, ако обръщате внимание на детайлите, но не издребнявате с претенциите. Помнете, важно е да спечелите войната, а не да победите в битката.

Водолей

Колкото по-малко емоции, толкова по-добри резултати. Мислете бързо и действайте рационално. Нещо ще ви изненада, ще ви завари неподготвени, но сте в състояние да се справите със ситуацията.

Риби

Много е вероятно да ви поканят на импровизирана среща с приятели. Отзовете се, но проявете умереност. Ако сте прекалено бъбриви, кокетни или настоятелни в желанието си да привлечете вниманието, много скоро ще изпаднете в изолация.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари