IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 27 юни

27 юни 2016 05 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Едва ли ще се справите с всичко, което сте си набелязали за днес. На моменти не са изключени пристъпи на безразличие, апатия. Не бъдете черногледи, всеки има капацитет, дори активни хора като вас.

Телец

Не разчитайте на спокойствие днес. Ще се наложи да се справите с някои предизвикателства, но те ще са ви „добре дошли“. Не за друго, ами защото ще активират творческия ви потенциал.

Близнаци

Може да се почувствате като истинска космическа совалка! Почти през целия ден ще лавирате между собствената си работа и проблемите на приятелите. От цялата ситуация ще пострадат единствено личните ви отношения, но не за дълго.

Рак

Настроението ви е леко мечтателно, поетично, пасивно що се отнася до деловите ви задължения. Представител на противоположния пол ще привлече погледа и ще ангажира вниманието ви, но не е сигурно дали вие ще привлечете „нечие“ внимание.

Лъв

Може да се занимавате с различни неща, но само, ако спазвате правилата. Колкото сте по-методични и подредени, толкова по-малко енергия ще ви е необходима.

Дева

Нерешителни сте и едва ли ще напреднете с днешните си проекти. Като това се отнася предимно за личните ви отношения. Не оставяйте „стари сметки“ за уреждане, няма да стане по-лесно.

Везни

Повече слушайте събеседниците си и по-рядко споделяйте своето мнение. Добивайки представа за чуждата позиция, много по-лесно ще формулирате своята.

Скорпион

Контактите ви ще са много интензивни и на всички нива. Ориентирайте вниманието си към определена дейност. Най-вероятно ще се справите със съвсем друга, което ще се окаже по-добрият резултат.

Стрелец

Настроението ви е оптимистично, интуицията – силна, а мисленето – далновидно. Днес може да довършите няколко от изостаналите си задачи, стига да не изникнат спънки от бюрократичен характер.

Козирог

Скоростта ще нараства плавно, но убедително. Напрежението – също. Преценете си силите и, ако се налага, променете графика. Заемайте се самостоятелно само с онова, което можете да реализирате наистина самостоятелно.

Водолей

Преди да започнете каквото и да било е желателно да сложите в ред две неща – емоциите и финансите си. Не го ли направите ще си създадете неприятности поне в едно от двете направления.

Риби

Колкото по-рано започнете, толкова повече работа ще свършите. И толкова ще сте по-доволни от себе си. Използвайте „икономисаното“ свободно време за лични интереси.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари