IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 29 юни

29 юни 2016 05 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Опитайте се да съчетавате и използвате фактите от различни гледни точки. Това ще ви помогне да осъзнаете собствените си грешки и, ако го направите навреме, да ги предотвратите.

Телец

Ще е сложно да разпределите времето си днес. Ще се наложи да търсите помощ, да отложите обещания и да се чувствате виновни вътре в себе си. Постарайте се да не го показвате.

Близнаци

Бъдете внимателни. Каквото получите днес, това трябва и да дадете. Както в пряк, така и в преносен смисъл. Проявете добронамереност спрямо хората, които ви дразнят, изтърпете ги, ще научите нещо странно.

Рак

Спокоен ден, лишен от прекалени емоции. Точно подходящо време да укротите личните си страсти и да потърсите начин за постигане на хармония със себе си.

Лъв

Ще се наложи да направите някои компромиси с принципите си. Когато става дума за най-близки хора трябва да действате дипломатично. Не съжалявайте, че сте посветили времето си на родителите или децата.

Дева

Мислите ви са заети изцяло от самите себе си. Много хора ще ви занимават с различни теми, но в края на деня ще установите, че нищо не ви е направило впечатление. Успокойте се, точно така е трябвало да бъде, в момента най-важните сте вие.

Везни

Може да пропуснете важна среща поради независещи от вас обстоятелства. Усещайки, че ще се получи нещо такова просто реагирайте бързо, променете уговорките и се ориентирайте към ежедневните си задължения.

Скорпион

Много е вероятно да усетите вътрешно напрежение и несигурност. Не се стресирайте, временно е и въпрос на лична концентрация. Ориентирайте вниманието си към решаването на ежедневните задачи, всичко друго ще остане на заден план.

Стрелец

Не са изключени проблеми, свързани с партньорските отношения. Роднини, колеги, съседи – сякаш всички изведнъж ще са против вас. Усещането е измамно, не реагирайте враждебно.

Козирог

В професионален план денят е успешен, ще получите допълнителни приходи, признание за работата си. В личен план, обаче, може да се натъкнете на пренебрежение, незачитане на мнението ви. Не го преживявайте твърде дълбоко, ситуацията е съвсем временна.

Водолей

Без проблеми ще се справите с деловата работа. Не е изключено да ви отправят интересни идеи или предложения. Не бързайте с отговорите, ще получите още предложения.

Риби

Нечие изказване ще ви изнерви още от сутринта и ще ви развали настроението. Песимизмът определено ще ви попречи, освен ако не решите да го преодолеете. Занимавайте се предимно с рутинни задължения.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари