IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 2 юли

2 юли 2016 07 00

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Ориентирайте се към дейностите с практически характер. Не разчитайте само на себе си. Желателно е да обедините близките в общата цел. Особено децата, ако имате такива, ще го приемат за забавление.

Телец

Имате нужда от събеседник, с когото да обсъдите вълненията си. При това не точно събеседник, а по-скоро слушател. Ще е лошо, ако попаднете на неподходящ слушател, който би злоупотребил с тайните ви.

Близнаци

Трябва да се занимаете с различни практически въпроси, по-скоро битови, свързани със семейството, обзавеждането или някакъв ремонт. Съчетайте инициативност с креативност. Дайте възможност и на останалите членове от семейството да участват.

Рак

Ориентирайте се към любимите си занимания. Постарайте се да употребите времето по най-приятния ви начин. Ще възстановите енергетиката и ще стабилизирате психиката си.

Лъв

Не си губете времето и не отлагайте дейностите, които са ви неприятни. Колкото по-бързо ги отхвърлите, толкова по-скоро ще се освободите от мисълта за тях и ще се успокоите.

Дева

Ако ще участвате в колективна дейност трябва да имате предвид, че едва ли останалите участници ще приемат предложената от вас тактика. Ако пък ще действате самостоятелно, то не се амбицирайте излишно.

Везни

Енергийното ви ниво е леко нестабилно. Не се захващайте с трудоемки или изискващи прекалено дълго време за реализация дейности. Не че няма да се справите, но така ще се изнервите, че резултатът няма да ви достави никакво удоволствие.

Скорпион

Днешните задачи ще са свързани с доста неизвестности. Трябва ви много информация, доста по-малко от предполагаемите финанси и някой, с когото да обсъдите евентуалните неуспехи и който няма да ви критикува.

Стрелец

Търсите линията на най-малкото съпротивление, но скоро ще установите, че е било неуспешен подход. Често трудните задачи дават много по-трайни резултати от онези, с които се справяме между другото.

Козирог

Отложените проблеми съвсем не са решени. Но пък в момента разполагате с достатъчно време да ги обмислите. Потърсете чуждо мнение, „сверете си часовника“. Правилното решение е във възможностите ви.

Водолей

Работоспособността ви е завидна. Творческият потенциал – още повече. Следвайте предварителната си програма. Мислете за своите цели, а не за чуждите проблеми.

Риби

Всички нерешени спорове от изминалите дни отново ще излязат на преден план. Търсете компромисни решения, но отчитайте предимно собствените си необходимости.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари