IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Срещу 110 000 долара: Ето така изглежда 52-годишна!

8 юли 2016 09 40

Би Камерън ще си направи операция и на 90

Снимка: Daily Mail

Снимка: Daily Mail

Англичанка похарчи 85 000 паунда (около 110 000 долара), за да се подложи на операции, които да я направят да изглежда не като 52-годишна, а като 30-годишна жена, пише Daily Mail.

Би Камерън си направила липосукция, три операции за увеличаване на гърдите, процедура по изменения формата на бедрата, лицето, избелване на зъбите и ботокс. Така жената регулярно си прави и различни козметични процедури.

По думите ѝ, благодарение на тези манипулации ѝ се отдава да изглежда два пъти по-млада, отколкото е. Би се радва на романтични отношения и с 35-годишен мъж.

Тя е майка на две момичета и отбелязва, че планира да си направи още пластични операции и на 90, само за да запази младостта.

„Обръщат ми внимание и 18-годишни. Никой не ми вярва, когато узнае каква е всъщност възрастта ми. Знам, че много хора могат да се отнесат отрицателно към начина ми на живот, но това е мой избор и тялото си е мое“, обяснява уверено Камерън.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари