IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как да й предложите брак, въз основа на нейната зодия?

17 юли 2016 10 45

Съвети за мъже, които вярват в астрологията

Снимка: Murad Osmann,#FollowMeTo

Снимка: Murad Osmann,#FollowMeTo

Ако сте от мъжете, на които им предстои да предлагат брак на приятелката си, може би сте леко объркан как точно да го направите, така че хем да не е банално, хем да не е помпозно.

Може да си помогнете в начинанието, като се допитате до астрологията. Съобразете се със зодиакалния знак на своята любима и внимателно измислете своя план за предложение, така че той да пасва идеално на нейните очаквания и предпочитания.

Ето и няколко добри насоки как да я попитате „Ще се омъжиш ли за мен?“ така, че тя веднага да каже „ДА“:

Овен

Тази активна, взискателна и амбициозна жена ще иска и ще очаква забавно предложение за брак, което да е свързано с прилив на адреналин. С такава жена ще трябва да се постараете повече в организацията на събитието и да измислите нещо наистина предизвикателно. Не забравяйте, че тази дама ще загуби интерес бързо, ако дълго време я карате да чака за въпросното предложение. Жените от тази зодия не са големи романтички, но обичат вълнуващите приключения, така че можете да ѝ поискате ръката по време на разходка с яхта/лодка насред открито море или на къмпинг почивката ви – под звездите.

Телец

Тези дами обичат лукса и сигурността. Те са търпеливи, така че могат да ви почакат по-дълго, но няма да ви чакат вечно. Жената Телец ще има нужда от време, за да се убеди, че вие сте мъжът на живота ѝ, така че преди предложението ще трябва да я глезите няколко месеца и дори години. Тази жена няма да толерира никакъв признак на апатия или невярност от ваша страна – помнете го! Когато наберете смелост да ѝ поискате ръката, заложете на приятна, спокойна и елегантна обстановка, намерете заведение с наистина гурме кухня, където да пускат нежна, лека музика. Тя ще приеме предложението ви с удоволствие.

Близнаци

Тази общителна, интелигентна, но нерешителна дама има много променлива натура. Тази жизнерадостна жена обича да е център на вниманието където и да отиде, така че вашето предложение трябва да бъде съобразено със светлините на прожекторите. Ще успеете да впечатлите жената Близнаци, ако ѝ предложите брак на красиво социално събитие, където да има много хора, красива музика, танци, изкуство и т. н. Тези дами обичат да се смеят, да пътуват и да научават нови неща. Ако имате смелост, поискайте ръката на тази жена насред някакво оживено мероприятие – ще я впечатлите.

Рак

Тази емоционална, дипломатична и смела дама има семпли вкусове. Тя ще оцени вашето предложение за брак, ако го направите по старомодния начин – на пейка в красив парк, на вечеря в романтичен ресторант или сред уюта на собствения ви дом. Жената Рак е романтична и замечтана, но не обича твърде помпозните неща, имайте го предвид. Добре е преди да направите предложението си, да кажете на вашата любима, че се чувствате наистина щастлив, че я имате в живота си и че искате да споделите старините си с нея. Ако между вас и жената Рак няма истинска любов и истинска връзка, тя може би няма да приеме предложението ви.

Лъв

Тази топла, емоционална и шармантна дама ще иска да бъде третирана като принцеса. Така че, ако искате да спечелите сърцето ѝ завинаги, ще трябва да помислите повече за поведението си с нея още преди предложението си за брак – дръжте се с нея като с кралска особа и тя няма да има нищо против да стане ваша съпруга. Не забравяйте, че тази дама обича скъпите подаръци. Ще трябва да отворите широко портфейла си, за да се подготвите добре с предложението си. Обмислете всичко до детайл – луксозен превоз, пищно място, скъп пръстен, високопарна реч и т. н. Преди да поискате ръката на вашата любима, направете ѝ няколко комплимента за нейния прекрасен външен вид.

Дева

Тази практична, наблюдателна и замислена жена трябва да намери сериозни причини, които да я убедят в това, че трябва да стане ваша съпруга. Дамите от тази зодия се стремят към съвършенство и няма да се омъжат за мъж, в чийто качества не са убедени вътрешно. Тази жена е много лоялна и ще ви чака дълго време да се решите да ѝ предложите брак. Когато обаче все пак се решите да го направите, ще трябва да ѝ декларирате вашето огромно уважение. Направете предложение, което да е супер персонифицирано и да е далече от клишетата. На разходка сред природата ѝ наберете букет с цветя от нейния любим вид и тогава задайте въпроса. Пригответе оригинален златен пръстен, който да крие някаква история.

Везни

Жените от тази зодия ценят баланса, красотата и хармонията. Тези дами също обичат социалните събития, така че няма да сбъркате, ако ѝ предложите брак в някой нощен клуб, пред очите на приятелите ви. Дамите Везни също обичат да бъдат третирани първокласно, така че ако решите да я поглезите с различни скъпи удоволствия, няма да сбъркате. Тези жени си търсят богат, но достоен партньор, който да им осигури стабилен, но луксозен живот. Постарайте се за това момиче – струва си да изживеете живота си с нея.

Скорпион

Тези целенасочени, смели и магнетични жени са готови да се омъжат само за човек, на когото вярват и за когото са сигурни, че е най-добрият им приятел и няма да ги подведе. Тези момичета са нетипични, но в същото време биха оценили едно по-стандартно предложение за брак, като например в кафенето на Айфеловата кула, на плажа, по залез слънце, в самолета над заснежените Алпи и т. н. Внимавайте с тази жена – тя ще очаква да ѝ се посветите и телом, и духом до края на живота си. Ако се осъмни във вас и за миг, тя няма да се съгласи да стане ваша съпруга.

Стрелец

Тези енергични, философски настроени дами, обичат експериментите. Ако ще правите предложение за брак на жена Стрелец, заложете на нещо, което да я впечатли и зарадва. Тези дами обичат простите удоволствия – можете да я заведете на нощно къпане в морето и тогава да ѝ поискате ръката, или пък да идете на почивка в планината и да направите предложението си по време на дълъг туристически преход. Може да действате и на някакво спортно събитие или по време на фойерверки, които да са вдигнали нейния адреналин.

Козирог

Тези властни, упорити и разумни дами са доста консервативни като вкусове. Ако искате да предложите брак на момиче от тази зодия, ще трябва да изберете точния момент, за да докоснете сърцето му. Козирозите са привлечени от лукса, тъй като той е видим признак на успеха, към който те цял живот се стремят. Така че изберете една наистина луксозна и красива обстановка, където да ѝ поискате ръката. Гледайте да няма много хора наоколо, тъй като жената от тази зодия има непоносимост към показността. Тази дама иска да бъде ценена, почитана и обичана, но пък в замяна ще ви предложи дълбоки, любящи и трайни отношения. Не забравяйте да аргументирате добре предложението си за брак.

Водолей

Тези жени са мъдри, умни, чувствителни и супер дружелюбни. Ако искате да спечелите такова момиче за цял живот, първо му станете приятел. Ще можете да впечатлите тази жена най-вече със своя интелект и с кавалерските си умения. Може да ѝ направите класическо предложение за брак – по време на вечеря на свещи, но все пак гледайте да има някакво разнообразие в менюто – например заведете я на рибен, на японски или марокански ресторант. Тази жена е голям индивидуалист, така че е добре да съобразите годежния пръстен с нейния собствен вкус – заведете я в бижутерията и нека тя си го избере.

Риби

Тази задълбочена, нерешителна и нежна жена обича мистерията. Ще трябва да ѝ организирате поредица от „тайни“ срещи и изненади (под формата на подаръци), за да я впечатлите. Въображението на тази жена е пословично, така че можете да ѝ направите наистина зрелищно предложение за брак като от филмите. За разлика от жените от зодиите Лъв и Козирог, дамите от зодия Риби нямат нужда да бъдат заведени на луксозен ресторант. По-скоро тази жена ще очаква някакво по-творческо и/или артистично предложение, което да показва вашата искреност. Не забравяйте докато ѝ искате ръката, да я гледате в очите.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари