IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 17 юли

17 юли 2016 07 00

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

По настояване на някой от близките ще се съгласите да участвате в тържество или друго, уж развлекателно, мероприятие. Едва ли ще ви хареса, по-скоро ще се чувствате „не в свои води“. Независимо от всичко се въздържайте от конфликти.

Телец

С приятна изненада ще е свързан днешният ден. Споделете радостта с близките и поблагодарете на онзи, който ви я поднася. Положителните емоции ще се отразят благоприятно на енергетиката ви.

Близнаци

Податливи сте на влияние. Намалете контактите, защото с мили думи и щедри обещания може да ви въвлекат в неприятна интрига или да станете жертва на измама.

Рак

Един приятен ден. Бихте могли да уредите успешно куп въпроси, свързани с личните, любовните отношения, финансите, битовото устройство. Нужно е само да разпределите силите си правилно.

Лъв

Много е вероятно реализирайки личните си планове да попаднете на хора, които силно ще ви изнервят или досадят. Преценете ситуацията. Ако нечие присъствие спира работата ви, то по-добре е на този етап да се дистанцирате.

Дева

Използвайте днешния ден за дейности, свързани с подобряване на външния вид, здравословното ви състояние или обстановката у дома. Действайте решително и с фантазия. Може да коригирате някои стари грешки.

Везни

Енергетиката ви е слаба, леко нестабилна. Ще се почувствате много по-добре в камерна компания с добре познати хора, отколкото на шумно събиране. Намалете контактите.

Скорпион

Едва ли ще реализирате замислите си за днешния ден. Поредица непредвидени събития ще ви принуждават да се заемате не с това, което сте набелязали. Отношенията с близките ще са конфликтни, въздържайте се от остри забележки.

Стрелец

Адаптирайте своите желания към тези на любимия човек или членовете на семейството. Колкото сте по-умерени в действията си, толкова по-добре за вас. Не се натоварвайте с допълнителни отговорности.

Козирог

Не е изключено спонтанно и по нечия идея да осъществите кратко пътуване. Насладете се на възможността за допир с природата. Ако шофирате, бъдете внимателни и не влизайте в спорове с представителите на КАТ.

Водолей

Избягвайте местата, където има струпване на много хора. Съвсем непредвидено може да се окажете в центъра на някакво неприятно събитие. Бъдете предпазливи, не е изключено да станете жертва на кражба или агресия.

Риби

С различни дейности ще се наложи да се занимавате днес и част от тях никак няма да са ви приятни. Редувайте едно с друго, за да избегнете инерцията. Крайните резултати ще ви харесат, независимо от затрудненията.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари