IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как изразявате гнева си, в зависимост от вашата зодия

21 юли 2016 14 20

Вижте какъв е вашият стил на разгневяване

Кейти Пери в Unconditionally

Кейти Пери в Unconditionally

Всеки човек проявява яростта си по различен начин, в зависимост от своя темперамент, възпитание и характер. Начинът, по който изразявате гнева си, зависи до голяма степен и от вашата зодия. Някои зодиакални знаци се ядосват по-бързо и лесно, други държат яда си под контрол, докато не избухнат изведнъж, трети боравят със злостните фрази и реплики.

Вижте какъв е вашият стил на разгневяване, в зависимост от вашата зодия:

Овен: Изригва веднага като атомна бомба

Тези хора действат на момента – когато се ядосат те изригват като бомба, без да се замислят как тяхната реакция ще се отрази на другите. Гневът им обаче бързо преминава, особено ако човекът отсреща не им реагира остро, а остане спокоен. Обикновено човекът Овен после много съжалява за грозното си избухване и обещава следващия път да помисли преди да започне да вика и да крещи.

Телец: Натрупва гняв и в даден момент експлодира

Когато един Телец се ядоса, това проличава първо на вида му – той започва да гледа лошо и да мълчи студено. След известно време той изригва като вулкан, който бълва гореща ярост, унищожавайки всичко отсреща. Родените под знака на тази зодия не се ядосват лесно, но когато го направят, не могат да се овладеят.

Близнаци: Смачква опонента със злост и сарказъм

Близнаците обичат да говорят, така че те са склонни да сеят гнева си чрез унищожителни, саркастични забележки. В един момент може да са супер готини и уравновесени, а в следващия да ви засипят с вулгарни, режещи забележки. По-добре не заставайте във фокуса на тяхната ярост, защото ще чуете много неприятни неща за себе си.

Рак: Пасивната агресия и цупенето са неговите оръжия

Когато един Рак се ядоса, той първо започва да се цупи, затваря се в черупката си и започва да действа с пасивна-агресия, докато не измисли друг план за действие. Мълчаливата ярост на хората от тази зодия в даден момент се превръща в плач и бурно недоволство.

Лъв: Реве свирепо като страшен... лъв

Лъвът излива гнева си със силна ярост. Тези хора не могат да потиснат емоциите си, когато са ядосани, така че техният буен изблик може наистина да ви уплаши със силата си. След като се усмири, разгневеният Лъв няма да се извини за поведението си, за разлика от човека-Овен, тъй като егото му е твърде голямо.

Дева: Плаче, тръшка се, хвърля предмети и блъска врати

Девите не са склонни да се ядосат за нещо незначително. Те често се чувстват неразбрани и недооценени. Обикновено те избухват не за основната, проблемна причина, която ги тормози, а за нещо малко, което „обръща каруцата“ на тяхното търпение. Тогава те са склонни да ридаят и да затръшват врати под носа на опонента си.

Везни: Тайно негодува и някой ден напрежението ескалира

Везните мразят конфронтацията и не обичат да показват гнева си. Те смятат, че това не е много привлекателна емоция и не пасва на тяхната очарователна личност. Везните трупат гнева в себе си и не говорят за него, докато нещата не станат нетърпими. Тогава човекът Везни е на ръба на емоционален срив.

Скорпион: Ще ви помете с емоционалната си вихрушка

Скорпионите се ядосват лесно и не оставят намира човека, който ги е разгневил, преди да се убедят, че са му го върнали-тъпкано. Те буквално стават брутални, когато са сърдити. Те не умеят да прощават и да забравят, така че ще трябва да ги молите за прошка доста дълго време. Пазете се от бесен Скорпион, защото може да ви унищожи емоционално!

Стрелец: Превръща се в огнено кълбо и следва... пожар

Стрелците са огнен знак, така че и те горят от емоции, когато са ядосани и са готови да опожаряват с крясъците си. Хубавото е, че на тях ядат най-бързо им минава. Най-добрият начин да се справите с гневен Стрелец е да се отдалечите от него за известно време, докато забрави защо изобщо ви се е ядосал.

Козирог: Смачква опонента с високомерие и опустошителна критика

Козирозите приемат гнева много навътре. Те обикновено не го изразяват, освен ако не са притиснати да го направят. Те обаче са доста злопаметни и никога не забравят човека, който ги е разочаровал и подвел. Когато един Козирог се разгневи истински, той шокира околните със силата на своя опустошителен, зъл изблик.

Водолей: Мотото му е „нападението е най-добрата защита“

Водолеите обикновено трудно се гневят. Те се опитват да не обръщат внимание на източника, който се опитва да ги вбеси, доколкото им е възможно. Ако все пак не успеят да се изолират от дразнителя, те в крайна сметка губят своя контрол. Те изведнъж избухват, изреждайки всичките си негативни чувства.

Риби: Склонни са към насилие или се затварят в себе си

Рибите са в постоянна бойна готовност нещо лошо да се случи в живота им. Те не се ядосват много често, но когато все пак се разгневят са склонни да прибегнат до насилие или да направят нещо саморазрушително. След като гневът им мине, Рибите се нуждаят от доста време, за да възстановят баланса си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Станислав ( преди 7 години )
До Лина: Като не си съгласна се обоснови
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Лина ( преди 7 години )