IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

8 неща, които трябва да знаете, ако излизате с жена Лъв

24 юли 2016 15 30

Тази жена обожава ласкателствата

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Днес най-горещата лъвица в света на шоубизнеса – Дженифър Лопес навършва 47 години. Тя е една типична представителка на въпросната огнена зодия – обожава да е център на внимание, пълна е с енергия и... определено знае как да излъчва сексапил.

Ако излизате с дама от този зодиакален знак, добре е да имате предвид, че тя обича, не, обожава ласкателствата, а и още:

1. Обича да бъде водеща: Жените от зодия Лъв са силни, агресивни и доминантни. Те са родени лидери. Ако имате връзка с такава жена, опитайте се да не ѝ се противопоставяте твърде често. Момичето Лъв не обича да бъде спирано и това би му подействало обезкуражаващо по отношение на вашата връзка.

2. Тя обича демонстрацията на любов: Жената Лъв обича да получава много внимание, особено на романтичния фронт. Подобно на повечето котки, Лъвовете обичат да бъдат глезени и галени, така че ако излизате с такава жена, засипвайте я с прегръдки, целувки и всички видове ласки.

3. Тя си пада по лукса: Тези момичета определено не са златотърсачки, но все пак обичат по-фините неща в живота. Те си падат по луксозните курорти, по гурме кухнята, по скъпото шампанско, по изящните бижута и т. н.

4. Тя обича да се забавлява: Дамите от тази зодия обичат игрите и забавленията. Можете да водите такава жена по партита, на клубове с танци, на боулинг, на различни социални мероприятия. Тези жени имат нужда постоянно да бъдат стимулирани с вълнуващи дейности.

5. Тя държи на мечтите си: Лъвиците може да обичат да се забавляват, но преди всичко обичат да преследват мечтите си. Жената Лъв е невероятно амбициозна и винаги си търси мъж в живота си, който да я подкрепя в начинанията ѝ и да ѝ помага да реализира бляновете си.

6. Тя изживява всичко супер емоционално: Момичето Лъв има огнен темперамент и... много голямо его. Ако се скарате с нея, тя няма да иска да отстъпи, а по-скоро ще ви каже всичко, което има да ви казва, дори после малко да съжалява. Докато изразява чувствата си, тази жена е доста шумна, но само след малко става отново сладка и мила.

7. Тя експериментира в спалнята: Жените Лъв обичат социалния живот, работата си и... секса. Когато става въпрос за игри в спалнята, тези дами се радват, когато половинката им ги изненадва и е готов да опитва нови неща.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари