IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какъв брой сексуални партньори да не надвишавате

22 юли 2016 08 20

За да не ви възприемат за развратни

Снимка: outnow.ch

Снимка: outnow.ch

Броят на сексуалните ви партньори има голямо значение по отношение на начина, по който другите ви възприемат.

Според учените този брой си има своите граници, отвъд които човек се счита за развратен. В ново британско проучване се казва, че жените не трябва да имат повече от 14 секс партньори, за да не бъдат възприемани като „леки“, а мъжете не трябва да трупат повече от 15 любовници, за да не бъдат считани за твърде големи авантюристи в интимния си живот.

От изследването става ясно че вече няма двойни стандарти при половете за оптималния брой бивши сексуални връзки.

Числата и при мъжете, и при жените са почти идентични и съвременният морал толерира доста голямо разнообразие.

Идеалният брой партньорки за мъжете е 7 или 8, за жените са същите числа. От анкетата проличава, че дамите, които са имали само 1 или 2 любовни връзки в живота си, а мъжете – 2 или 3, се считат за сексуално консервативни и хората смятат, че те нямат достатъчно опит в сексуален план.

Но и прекалено големият брой секс партньори действа отблъскващо. Поради тази причина близо 19 процента от анкетираните дами умишлено намаляват броя на сексуалните си похождения пред новия мъж в живота си.

В доклада на „Online Doctor Superdrug“ се казва още, че само 8 процента от дамите са склонни и изкушени да излъжат, че са имали повече мъже в живота си, отколкото е в действителност.

При мъжете това число е доста по-голямо – 18 на сто от мъжете са склонни да заявят, че сексуалният им опит от минало е доста по-разнообразен от реалността.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Надарен ( преди 7 години )
Благодаря за съвета- тъкмо мислех да си взема 12-та и 13-та приятелка,а за повече от това ще си помисля здраво.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар