IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 23 юли

23 юли 2016 07 00

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Постарайте се тактично да отклоните покана за шумно тържество или друг вид приятелско събиране. Ще се почувствате много по-добре сами със себе си, отдавайки се на спорт, любими занимания или с камерна компания сред природата.

Телец

Мислите ви буквално ще летят от една тема към друга. Успоредно с това ще се сменя и емоционалното ви състояние. Хубавото е, че ще успеете да съчетаете фантазия с реалност и да си доставите някакво любимо удоволствие.

Близнаци

Подреждайки предстоящите задачи в съзнанието си може леко да се изнервите от факта, че ще сте прекалено заети. Ако действате по-организирано може да съчетаете полезното с приятното и да свършите работа, която е свързана с кратко пътуване.

Рак

Едва ли ще ви затрудни нещо от задачите, които сте си набелязали днес. Успехите може да са малки, но все пак са си успехи, което ще ви въодушеви и ще се отрази благоприятно на самочувствието ви.

Лъв

Нестандартна идея, която от няколко дни заема съзнанието ви днес ще намери своята реализация. Свързана е с някакво развлечение или с дейност, която никога не сте правили. Все пак, избягвайте екстремните предизвикателства.

Дева

Ако си направите сметка колко хрумвания, емоции, идеи и спомени са ви връхлитали днес в различни периоди от време ще прецените, че денят ви съвсем не е бил еднообразен. Но благодарение на тази хаотичност ще постигнете стабилно душевно равновесие.

Везни

Не сте склонни да си правите точна програма за деня и по-добре. Действайте така, както ви диктува интуицията и се съобразявайте с външните фактори. Не е подходящо точно сега да се захващате с отговорни задачи.

Скорпион

Проявете инициатива що се отнася до уреждането на личните отношения. Преди да говорите, помислете за собствените си грешки и бъдете готови да ги признаете. Ще постигнете много, ако сте откровени.

Стрелец

Странен ден ще е този. Ще премине под знака на неопределеността. В нито един момент няма да сте сигурни коя от целите ви е най-важна и за какво ще ви стигнат силите. Използвайте момента, за да възстановите силите си пълноценно.

Козирог

Непредвидено посещение на стар познат ще се окаже най-запомнящото се събитие днес. Ще се учудите колко човекът се е променил и ще се замислите дали същото се случва с вас. Не съдете чуждите грешки, освободете се от собствените си вредни навици.

Водолей

Отделете време за познатите неща, за занимания, които принципно са ви скучни, но няма как да избегнете. Колкото по-позната и по-лесна е работата ви, толкова по-малко време ще ви отнеме. Позволявайте си време за почивка между две разнородни задачи.

Риби

Един от дните, в които сте склонни да „плувате по течението“. Което в случая ще се окаже най-добрата тактика. Бъдете повече участници, отколкото организатори. Не се натоварвайте с допълнителни отговорности.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари