IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 24 юли

24 юли 2016 07 00

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Творческият ви потенциал е стабилен. Обърнете внимание на онези задачи, които изискват ясна мисъл и въображение. Ще ви се получат много добре.

Телец

Организирайте си екскурзия, излет сред природата, кратко пътуване. Имате нужда от тишина, чист въздух и движение. Осигурете си достатъчно сън, за да стабилизирате енергетиката си.

Близнаци

Неспокойни сте, не ви свърта на едно място. Трудно „събирате“ мислите си и нямате ясна концепция за личните си решения. Намалете контактите, обсъждайте най-важните проблеми с близките и се съобразявайте с мнението им.

Рак

Прекалено много събития, впечатления и емоции. Вероятно ще се окажете поканени на някакво тържество или публично мероприятие, където ще ви хареса. Предизвикателството ще е приятно, но независимо от всичко не бива да се преуморявате.

Лъв

Почти нищо от плановете ви няма да се осъществи. Постарайте се да живеете с реалността, а не с илюзии. И не приемайте неуспехите твърде лично. Някои събития не зависят от вас.

Дева

Близък човек ще има нужда от намесата и помощта ви. Ще се наложи да поемете отговорност за сделка или друг вид междуличностна уговорка. Желателно е да документирате всичко и предварително да си създадете схема на действие.

Везни

Приятен и безгрижен ден, който ще прекарате в приятна компания или пък на непознато място. Бъдете дружелюбни, но и предпазливи. Наслаждавайте се на контактите, но не споделяйте лични тайни.

Скорпион

Организирани сте, целеустремени, но и прекалено критични. Ако поставяте пред близките си неизпълними изисквания ще ви изолират и едва ли ще постигнете целите си.

Стрелец

Ще получите отговор на сложен въпрос, който обсъждате с партньори или роднини от доста време. Отговорът напълно ще ви задоволи и ще ви зарадва. Не са изключени допълнителни финансови постъпления, които на този етап е желателно да спестите.

Козирог

Нещо ще се промени в отношенията или в дома ви. Семейството ви може да се увеличи с нов член или пък да получите предложение за промяна на местожителството. И в двата случая ще придобиете усещането за изпълнен дълг.

Водолей

Не е изключено още със събуждането си да се усетите отпаднали или като „пред разболяване“. Илюзорно е и от вас зависи да го преодолеете. Най-лошо би било, ако лъжовното чувство ви подтикне към прекаляване с каквото и да било – храна, напитки, вредни навици.

Риби

Спокойни сте, меланхолични и леко лениви. Едва ли някой би могъл да ви извади от състоянието на самовглъбеност. С колкото по-малко хора общувате, толкова по-добре. Ще успеете да се справите със съмненията си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари