IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 25 юли

25 юли 2016 05 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Кодовата дума за днес е „спокойствие“. Колкото сте по-разумни и по-овладени, толкова повече ще постигнете.

Телец

Дистанцирайте се от хората, които ви натоварват с отрицателни емоции, ориентирайте мисълта си към актуалните задачи. Колкото по-малко ви се бъркат и колкото по-малко вие се занимавате с когото и да било, толкова по-добре.

Близнаци

Мислете самостоятелно и действайте още по-самостоятелно. Не следвайте чужди внушения, изолирайте всякакво външно влияние. Дори да сгрешите, по-лесно ще преодолеете собствената си грешка, отколкото чужда.

Рак

Предстои промяна. Може да е малка, но ще е приятна. Вероятно ще е свързана с личния ви живот. Насладете се на преживяването максимално, като за целта трябва да сте съпричастни.

Лъв

Постарайте се да преценявате ситуациите от различни гледни точки. Колкото по-добронамерено реагирате, колкото сте по-екипни, толкова по-добре ще се почувствате в емоционално отношение.

Дева

Не позволявайте на никого да ви отвлича от първоначалните ви замисли. Бързате прекалено и не е изключено да допуснете грешка. Не драматизирайте, в състояние сте да оправите нещата.

Везни

Единственият вариант да постигнете днешните си цели е да не ги споделяте, да не ги обсъждате и да сте самостоятелни. Не се двоумете при очевидни факти и точна информация. Просто се възползвайте от тях.

Скорпион

Ден, изпълнен със съмнения. Непрекъснато ще се съмнявате във всички и във всичко. Като краен резултат ще се почувствате изтощени още по обед. От вас зависи да не си го причините.

Стрелец

Настроението ви е прекрасно, а околните ще поддържат тонуса ви с действията си през целия ден. Разпределете времето си така, че да бъдете с близките или любимия човек колкото е възможно по-дълго.

Козирог

Вниманието ви ще бъде привлечено от по-възрастните. Във всяко отношение – колеги, роднини, приятели. Хора, на които държите, но ви водят по възраст ще имат нужда от намесата ви. Отзовете се.

Водолей

Ще се почувствате засегнати, може би от изказване или действие на близък, на колега. Преодолейте гордостта си, опитайте се да разберете какво точно се случва. Отговорът ще ви хареса.

Риби

Крайно време е да се огледате и да забележите какво се случва у дома. Близките искат нещо от вас, а вие ги пренебрегвате. Обединете ги, грабнете инициативата и се радвайте на резултатите.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари