IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмичният ви хороскоп

25 юли 2016 11 00

Какво ви очаква за периода 25-31 юли

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Вижте вашия седмичен хороскоп за периода 25-31 юли, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Имате възможност да напреднете в дейности, които не зависят от вас, а от нечие решение, например на шефовете ви. Може смело да поставяте изискванията си. Ще ви изслушат, разберат и уважат аргументите ви. Постарайте се да действате спокойно и да не демонстрирате характер. Все още не сте в позиция да управлявате процесите. Не се отказвайте от забавления, които ви предлагат приятелите.

Телец

Не се надявайте на късмет навсякъде и във всичко. Ще постигнете замислите си, но ако подхождате към предизвикателствата разумно и прагматично. Не отказвайте предлаганата помощ от гордост и честолюбие. Винаги си изграждайте резервен вариант. Възможни са неприятни изненади, предвиждайте малко повече време, отколкото ви е необходимо.

Близнаци

Доста динамичен период, но резултатен. Ще се справите със затруднения, които ви безпокоят. Едва ли ще успеете самостоятелно, но помощта ще дойде в точния момент и ще изпитате огромно облекчение. Не забравяйте да поблагодарите на всички, които са приели присърце тревогите ви.

Рак

Почти непрекъснато ще се оказвате в центъра на събитията. Амбициите ви ще бъдат удовлетворени, ще свършите много работа, което пък може да ви подтикне към самонадеяност. Контролирайте егото си, защото в последния момент може да допуснете сериозна грешка, да се изложите и да навредите на авторитета си необратимо.

Лъв

Някак си събитията през тази седмица ще се случват в обратен ред. В работните дни ще е доста спокойно, едва ли ще имате повече работа от предвижданията си. За сметка на това в почивните дни ще сте доста заети. Част от тези заетости ще са ви приятни, защото ще са свързани с любовния ви живот.

Дева

Важните събития ще са свързани с личния ви живот. И ще ви радват, стига да не проявите авторитарност или пък да отчитате само личните си интереси. Не споделяйте преживяванията си. Не всички са така добронамерени и откровени като вас и може да ви създадат проблеми. Излизайте по-често сред природата, за да стабилизирате енергетиката си.

Везни

Успешна седмица в професионален план. Ще получите доста възможности за изява, от вас зависи дали ще се възползвате. Желателно е да сте по-решителни и по-далновидни. Както се казва в Библията: почукай и ще ти се отвори! В личен план бъдете по-сдържани и не очаквайте разбиране във всеки момент. Част от идеите ви ще останат непонятни, което не бива да ви разочарова.

Скорпион

Критичните ситуации, доколкото ги има, ще са свързани с личните отношения. Не е изключено почти през цялата седмица да се чувствате „между чука и наковалнята“. Хипотезите са няколко и са свързани със стара и нова връзка. Ако сте решили да прекратите старата връзка, то действайте решително, не превръщайте процеса в агония. Ако сте започнали нещо ново и съжалявате за предишния партньор, то колкото и да ви е неприятно, ще си останете само със съжалението.

Стрелец

Много повече сте романтични, отколкото прагматични. Може би най-после ще забележите, че някой отчаяно търси присъствието ви. И не се учудвайте, че е така. Магнетични сте, излъчването ви е силно, крайно време е да се възползвате от собствения си чар.

Козирог

Всичко ще зависи от собственото ви настроение и начин на реагиране. Събитията може да ви изглеждат непредсказуеми? Изобщо няма да е така. Ако вие сте мрачни, резултатите от действията ви ще са неудовлетворителни. Ако действате спокойно и реагирате ведро, то ще избегнете неприятностите. Следвайте интуицията си, ще предотвратите финансова загуба.

Водолей

Емоционално сте стабилни, но физически – не. Податливи сте на умора, вируси, температурни разлики. Погрижете се за себе си, подредете приоритетите. Най-важни сте вие, а чак след това – работата. Ако има възможност останете за няколко дни у дома и съкратете контактите до минимум.

Риби

Не са изключени допълнителни финансови постъпления. Постарайте се да заделите част от тях. Бихте могли да реализирате някои по-сериозни битови задачи като ремонт, промяна на мебелировката и пр. Съобразявайте както облеклото, така и храната си с външните температури, не са изключени симптоми като безсъние и лесна уморяемост.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари