IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ако издържите този тест, готови сте за брак

27 юли 2016 15 35

9 знака, че можете да се впуснете в това приключение

Снимка: outnow.ch

Снимка: outnow.ch

Бракът почти винаги се оказва приключението в живота на всеки женен/омъжена. Той може да бъде славно приключение, изпълнено с любов и хармония или ужасно такова – белязано от негативни емоции.

Преди да тръгнете да сключвате брак, добре е да се убедите, че ще вземете правилното решение.

Преди да скочите през глава в живота на семеен човек, добре е да помислите дали сте готови за подобна крачка.

А ето и 9 знака, че сте готови за това приключение:

1. Вашите отношения са преминали най-похотливия си етап

Не е разумно да се жените твърде прибързано за човек, към когото изпитвате най-вече страст. Ако с партньора ви досега сте прекарвали най-дълго време заедно в леглото, трябва да изчакате тази фаза от отношенията ви да премине. Вълнуващият секс е важен за всяка семейна двойка, но има далеч по-важни неща.

2. Вие сте над 25-годишни

Много изследвания показват, че мозъкът на човек не е напълно развит до 25 години. Така че не е разумно да вземате важно житейско решение преди да навършите четвърт век.

3. Нямате сериозни разногласия и проблеми

Много е важно когато взимате решение за сключване на брак, да виждате всички лица на своя партньор – и най-светлите, и най-тъмните. Ако си заровите главата в пясъка за вашите проблеми преди брака, те само ще се задълбочат с времето, но никога няма да бъдат разрешени.

4. Приемате партньора си такъв, какъвто е

Всеки човек трябва да приема напълно и с отворено сърце своя брачен партньор, а не да се надява с времето да успее да го промени по свой вкус. В противен случай бракът е обречен на неуспех.

5. На една вълна сте с половинката на тема деца

Има няколко ключови разговора, които трябва да проведете с вашия любим преди да се съгласите да се омъжите/ожените за него/нея. Например, кога ще имате деца и колко. Къде ще живеете. Каква религия ще изповядвате и др.

6. Кой ще носи парите и кой ще гледа децата

Добре е преди да сключите брак с партньора си, да сте се разбрали кой ще носи парите в семейството, кой ще остане да гледа децата и до каква степен тези семейни задължения ще бъдат споделени и разпределени. Иначе може да се окаже, че и двамата със съпруга си се целите в успешни кариери и никой от вас не е склонен на компромиси в името на семейството.

7. Приятели сте с партньора си

Много е важно да можеш да си се представиш със своя съпруг и след 40 години брак. За целта вие трябва да имате приятелски отношения, да се харесвате като личности и да умеете да си прекарвате хубаво времето, когато сте заедно.

8. Убедени сте, че партньорът ви е лоялен

Няма да бъдете щастливи в брака си, ако имате съмнения по отношение на лоялността на своя партньор. Много е важно да сте на едно мнение по отношение на изневерите, флиртовете и т. н.

9. Имате сходни мечти и цели

Най-накрая с бъдещия ви съпруг трябва да имате сходен морал и ценностна система. Добре е да сте на едно мнение какво в живота има най-голяма стойност. Вашият партньор трябва да подкрепя вашите амбиции и мечти, както и вие неговите, за да можете да се направите щастливи взаимно.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари