IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 26 юли

26 юли 2016 05 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Не подминавайте без внимание сигналите за нечия любов. Работата е важна, но и личният живот не по-малко. Решавайте разумно, но не се отказвайте от вълнуващите преживявания, които са предназначени за вас.

Телец

Настроението ви е неустойчиво. Действайте според ситуацията и според възможностите си. Не насилвайте нещата, не очаквайте от личните отношения прекалено много, ситуацията е по-скоро конфликтна.

Близнаци

Прекалено сте ентусиазирани и в същото време очаквате нещата да се случат без усилия от ваша страна. Ако предвижданията ви не се осъществят, сърдете се само на себе си.

Рак

Следвайте въображението си. Събитията ще са разнопосочни, емоциите – противоречиви. Което ви въздейства най-силно, то ще е акцент на деня. Колкото сте по-положителни, толкова ще сте по-успешни.

Лъв

Настроението ви почти през целия ден ще е устойчиво оптимистично. Факторът, който би могъл да го помрачи са недоразумения от личен характер. Прекалено сте настоятелни и е възможно да останете неразбрани.

Дева

Ще се наложи да се адаптирате бързо към факти или събития, които не одобрявате. Следвайте интуицията и инстинкта си за самосъхранение. Преценявайте финансовите резултати, те трябва да са водещи в решенията ви.

Везни

Много е важно да сте обективни днес. Нееднократно ще ви потърсят за съдействие при разрешаване на спорове. Заемете неутрална позиция и преди да изразите мнението си мислете за негативите, които бихте могли да претърпите.

Скорпион

Работата ви ще е по-скоро рутинна за разлика от отношенията, които ще са твърде изненадващи и непредвидими. Ако се случи нещо, което не ви харесва, анализирайте подробностите и нивото на собственото си участие.

Стрелец

Чували ли сте израза: правете каквото трябва, пък да става каквото ще! Днес ще се натъкнете на обстоятелства, които може да ви блокират, удивят, обезоръжат. Независимо от всичко следвайте принципите си, няма да сгрешите.

Козирог

Резултатите днес зависят от чужда намеса, а почти през цялото време ще ви липсва необходимата информация. Подобна ситуация ще повиши напрежението, но не изпускайте нервите. В крайна сметка, събитията ще се случат в най-добрия си вариант.

Водолей

Денят започва с добро самочувствие и настроение, но ще се наложи да преодолеете поредица затруднения. Повечето ще са свързани с държавната администрация и ще трябва да се справяте в най-неподходящата част от деня, което може да се окаже затруднително.

Риби

Въздържайте се от отговорни решения. Намалете темпото. Осигурете си по възможност един спокоен ден с познати дейности. Избягвайте контактите с непознати, настроението ви е нестабилно.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари