IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Цитати според зодията

28 юли 2016 13 40

Коя мъдра мисъл ви описва най-добре?

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Големите мислители от миналото и тези от наше време са оставили ценен дар – своята мъдрост под формата на цитати или извадки от литературните им творби.

Именно тези сентенции могат да се отнесат към основните личностни характеристики на различните зодии.

Обобщението на големите автори и мислители за най-изявената черта на характера на всеки един от зодиакалните знаци е наистина вдъхновяващо и интересно.

Можете да научите повече за себе си през думите на големите поети, писатели, творби и филми тук.

Овен

Представителите на зодия Овен са силни и решителни. Те са амбициозни, утвърждаващи, задвижващи, импулсивни и лоялни. Могат да постигнат каквото си поставят за цел и каквото им е наум.

Вашият цитат: „Аз съм господар на съдбата си. Аз съм господар на моята душа.“ Уилям Ърнест Хенли

Телец

Телците са известни със своята стабилност. Те са надеждни, съсредоточени, спокойни и дипломатични. Тяхната вътрешна сила е пословична и трудно можете да разберете дали някой Телец минава през труден период, защото никога не го показват.

Вашият цитат: „Това, което не те убива, те прави по-силен“. Фридрих Ницше

Близнаци

Близнаците може би са най-общителните и дружелюбните от всички зодиакални знаци. Те са забавни, изразителни, гъвкави и приветливи. Да бъдеш около тях винаги е възхитително и хората със сигурност винаги са привлечени от личността им.

Вашият цитат: „Един ден без смях е загубен ден.“ Чарли Чаплин

Рак

Емоционални, сантиментални и грижовни, хората от този зодиакален знак са известни с нежните си сърца и способността да поемат по дълъг път с предизвикателства. Те винаги са мъдри и честни.

Вашият цитат: „В крайна сметка, само три неща са важни: колко си обичал, колко си живял и колко грациозно си пускал нещата, които не са били предназначени за теб.“ Буда

Лъв

Лъвовете са родени за да управляват света. Те са уверени, харизматични, безстрашни и обичат да са център на вниманието. Те знаят, че са най-добрите и се стремят да го докажат на целия свят. Знаят как да изпъкнат, без значение колко хора са срещу тях.

Вашият цитат: „Любовта ти ме прави силен, омразата ти ме прави могъщ.“ Кристиано Роналдо

Дева

Девите са много проницателни и аналитични. Практични са и обичат да решават проблеми. Знаят, че могат да помогнат на тези, които не могат да си помогнат сами и правят всичко възможно да са на разположение на близките си.

Вашият цитат: „Ти не си живял днес, докато не си направил нещо за някого, който никога не може да ти се отплати.“ Джон Бъниан

Везни

Везните са мирни, нежни, грижовни и любящи. Те са балансирани, дипломатични и умеят да водят преговори. Виждат само най-доброто в околните и хората се чувстват спокойни в тяхната компания.

Вашият цитат: „Когато спрете да очаквате от хората да бъдат перфектни, можете да ги харесате заради това, което са наистина.“ Доналд Милър

Скорпион

Скорпионите са изключително интелигентни, интуитивни и амбициозни. Те са атрактивни, страстни и интензивни като хора. Знаят как да успеят в живота и винаги оставят следа, където и да се намират.

Вашият цитат: „Да си най-богатият човек в гробището няма значение. Да си легнеш вечер и да си кажеш, че сме направили нещо прекрасно... това има значение за мен.“ Стив Джобс

Стрелец

Стрелците са енергични, приключенски настроени и сами по себе си вълнуващи личности. Те биха искали да живеят живота си на макс и не се страхуват да поемат рискове. Обичат пътуването и мразят да стоят на едно място.

Вашият цитат: „Пътувайте повече, по-далеч и докато можете. Животът не е предназначен да се живее на едно място.“ Неизвестен автор

Козирог

Козирозите са търпеливи, трудолюбиви, проницателни и сложни като личности. Те оценяват фините неща в живота и обичат да се обграждат с близки приятели. Верни и лоялни хора са.

Вашият цитат: „Даде ти се живот; твой дълг е (и право като човешко същество) да откриеш нещо красиво в живота, без значение колко е крехко.“ Елизабет Гилбърт

Водолей

Водолеите са креативни, остроумни и революционни. Те са неконвенционални и динамични. Опитват се да определят хората и да поправят света. Големите им сърца ги правят страхотни приятели, които винаги са готови да помогнат.

Вашият цитат: „Наша основна цел в живота е да помагаме на другите. Ако не можете да им помогнете, поне не ги наранявайте.“ Далай Лама

Риби

Те са с богато въображение, чувствени и романтични. Състрадателни и определено имат усещане за нуждите на другите. Приемат нещата много навътре и винаги дават без да очакват нещо в замяна. Лесно се разстройват от истории и се вдъхновяват от личности.

Вашият цитат: „Най-голямото нещо, което някога ще научиш, е просто как да обичаш и да бъдеш обичан в замяна.“ Неизвестен автор.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари