IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 27 юли

27 юли 2016 05 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Нетърпеливи сте и едва ли ще успеете да довършите всичко започнато. Мислите ви са хаотични, реакциите – импулсивни. Усещането, че няма да се справите е неоснователно. Трябва ви само малко помощ.

Телец

Някой ще ви потърси още сутринта и ще ви разтревожи с обаждането си. Може да ви обхванат съмнения, свързани със стабилността на бизнеса или приходите. Споделете с близките, вслушайте се в аргументите им.

Близнаци

Реагирайте гъвкаво. Ако нещо не ви се получава, ориентирайте усилията си към следващото. Днешните ви контакти ще са много плодотворни.

Рак

Не са изключени неприятности, свързани с роднините ви или със законодателната власт. Ще ви е доста напрегнато, но ще се справите по-лесно, ако анализирате собственото си поведение и приемете факта, че не сте безгрешни.

Лъв

Постарайте се да оценявате фактите обективно. Ще имате полезни контакти и добри възможности за напредък. От вас зависи дали ще се възползвате от тях.

Дева

Ще ви поканят за участие във важна среща, съвещание или друга възможност за професионален обмен. Убедителни сте и сте в състояние да мотивирате хората от екипа си към активна работа.

Везни

Инициативите ви са изпълними и с траен ефект във времето. Може да действате по-смело, да предприемете някои рискове, но не разчитайте на подкрепата на влиятелните си приятели. Ще ви изоставят в последния момент.

Скорпион

Ако искате да успеете днес, трябва да разчитате само на себе си и да работите старателно. Ще се справите с доста сложни казуси, но ако не ги обсъждате и не следвате чужди препоръки.

Стрелец

Ще получите непредвидени финансови постъпления. Може би заем, който сте дали отдавна или стар приход, който ви е обещан, но не е издължен. Не харчете хаотично, създайте си запас и възможност за евентуална инвестиция в недвижимост.

Козирог

Въздържайте се от случайни контакти и финансови рискове. Денят е конфликтен. Старите приятели може да ви потърсят сметка за неуредени задължения или некоректни изказвания.

Водолей

Проявете предпазливост спрямо събеседниците си. Някой активно се стреми да спечели доверието ви, но е с нечисти мисли спрямо вас. В процеса на разговор ще прозрете причините за събития, които са ви изглеждали нелогични.

Риби

Обстановката ще е леко дразнеща и негативна както у дома, така и на работното място. Следвайте интуицията си и не реагирайте на провокациите. Нека събитията се случват без вашата намеса.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари