IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 28 юли

28 юли 2016 05 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Идеята ви е да свършите първо личните си задачи и едва после да се ориентирате към общите. Съществува вероятност от бързане да забравите нещо важно и да се наложи да повторите работата си. По-добре намалете темпото, дори да сгрешите, ще имате възможност за корекции.

Телец

Реакциите на близките първо ще ви ядосат, след това ще ви огорчат трайно. Назрява недоразумение. Реагирайте с привичното си спокойствие, оставете ги да си кажат аргументите и страстите ще се успокоят.

Близнаци

Интелектуалната работа ще е по-успешна от рутинната. Творческият ви потенциал е стабилен, възползвайте се. Не се въздържайте от проява на инициатива или организационна дейност, ще ви се получи.

Рак

Ще имате нужда от допълнителни средства, за да реализирате днешните си намерения. Може би става дума за скъпа покупка или отстраняване на битова авария у дома. Не посягайте на запасите си, потърсете помощ от приятели.

Лъв

Много динамичен ден, изпълнен с контакти и необходимост всичко да правите бързо. Вероятно умората ще ви обхване още преди обед, но задължително трябва да изпълните обещанията си. Не позволявайте на околните да ви губят времето с глупости.

Дева

Съществува предпоставка за травма или неразположение, свързано с храносмилателната система. Внимавайте къде стъпвате, избягвайте местата, където има струпване на много хора и подбирайте прецизно храната си.

Везни

Късметлии ще са онези представители на вашия знак, които имат желание да сменят работата си. Има вероятност да получите добри оферти, но не чакайте наготово. Проявете инициатива, потърсете възможности и си уредете среща с новите работодатели.

Скорпион

Действайте самостоятелно. Хубаво е, че сте в коректни отношения с партньорите, но не забравяйте, че „всеки дърпа чергата към себе си“. Отстоявайте собствените си интереси, за да не работите за чуждите.

Стрелец

Не е изключено да ви поканят за участие в крупен проект или да потърсят професионалните ви съвети. Преценете възможностите си. Не пренебрегвайте личните отношения.

Козирог

Въздържайте се от прояви на авторитарност и високо самочувствие. Околните ще оценят високо лидерските ви способности, но не и стремежът да изпъкнете. Не е желателно да останете в изолация.

Водолей

Задълженията ви ще са повече от обикновено. Вероятно ще се наложи да поемете и нечии чужди функции. Действайте смело, ще получите добро възнаграждение за старанието си.

Риби

Желанието ви да прокарате идеите си на всяка цена ще се натъкне на неразбиране и противопоставяне. Намалете темпото, ще се случи каквото сте си наумили, но ако оставите възможност за изява и на околните.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари