IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Не позволявайте кантарът да диктува живота ви

28 юли 2016 11 40

Минимална разлика в показанията, а визията – различна

Не позволявайте кантарът да диктува живота ви

26-годишната интериорна дизайнерка и фитнес блогърка Келси Уелс иска „глупавите цифри на кантара“ да престанат да управляват живота на хората. Според нея най-важно е как се чувства човек.

Келси, която има 300 хил. последователи в Instagram, публикува в профила си колаж, който доказва, че теглото не показва адекватно здравословното състояние на човека.

На трите снимки по бикини се вижда разлика от 2 месеца. В началото е тежала 66 кг. После свалила 11 кг, за да стане пък след това 63 кг.

„Има само 2-3 кг разлика между началното ми тегло и това в момента, но тялото ми е променено напълно“, обяснява тя. „Никога не съм имала толкова мускули и толкова малко телесни мазнини“, радва се Келси.

Тя обяснява още, че в миналото постоянно следяла килограмите си, дори и по време на бременността. Но когато достигнала мечтаните килограми, не се почувствала удовлетворена от това, което вижда.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари