IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 29 юли

29 юли 2016 05 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Не смесвайте решителността с агресивност. Ще си създадете неприятности с близките, ако очаквате да се съобразяват с всичките ви желания. С една усмивка ще постигнете много повече, отколкото с дълги обяснения.

Телец

Не бързайте да приемате покана за гостуване или среща с приятели. Може да се окажете в доста неприятна ситуация. Проверявайте вещите и документите си, съществува предпоставка да забравите или загубите нещо важно.

Близнаци

Ще ви се получат чудесно нещата, които правите с удоволствие. Ако можете да си подберете днешната работа, то направете го. Ако трябва да следвате задълженията си, независимо от желанията, то вечерта си „подарете“ някакво развлечение.

Рак

Странна случка ще ви впечатли дълбоко и ще се отрази на настроението ви като цяло. Не е изключено да преосмислите някои истини и да промените приоритетите, макар и минимално.

Лъв

Физическото ви състояние е леко неустойчиво и на моменти може да не сте достатъчно уверени в собствените си сили. Намалете темпото, преценявайте възможностите и най-вече здравословното си състояние обективно.

Дева

Склонни сте да се натоварвате с непосилни отговорности. Ако става дума за единична дейност, с която ще се справите в рамките на днешния ден не е страшно, но избягвайте дългосрочните обещания.

Везни

Настроението ви е оптимистично и сте уверени в собствените си сили. Ако обмисляте някаква промяна, свързана с личния или професионален живот, то спокойно може да поставите началото.

Скорпион

Днешната ви работа може да е свързана с кратко пътуване, не е изключено да е и извън страната. Не се очакват сериозни затруднения, но внимавайте с документите и парите си, не ги оставяйте без надзор.

Стрелец

Излъчването ви е силно, магнетични сте и убедителни. Ако имате някакви претенции към шефа си, то днес е моментът да ги обсъдите. Може да ги удовлетвори частично, но пак ще е нещо.

Козирог

Едва ли ще има някаква дейност днес, за която да не се допитат до мнението ви. Твърде много хора ще ви занимават с твърде много теми, но енергетиката ви въпреки всичко ще остане стабилна.

Водолей

Най-важните занимания ще са свързани с дома ви. С довършване или започване на битов ремонт. Склонни сте да вложите много усилия и ненапразно. Ще получите пълно съдействие от близките си.

Риби

Настроението ви е романтично и има защо. Не се учудвайте, ако получите изненадваща покана за вечеря на открито, лятно кино или концерт. Приемете го като естествен завършек на един спокоен ден.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари