IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 31 юли

31 юли 2016 07 00

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Малко сложен ден за влюбените и семейните представители на вашия знак. Може да се получат недоразумения с партньора или да попаднете в неприятна ситуация, създадена от трето лице. Във ваша полза е да запазите самообладание.

Телец

Сравнително спокоен ден, особено ако контактите ви не са особено интензивни. Не позволявайте да ви занимават с клюки и да ви вкарват в интриги. Въздържайте се от дейности, свързани с чужди пари.

Близнаци

Доста приятен ден. Ще имате възможност да отделите време лично за себе си. Почти между другото ще се справите и с разни изостанали задачи, от което ще се почувствате истински доволни.

Рак

Ще се наложи да се занимавате с непривични дейности. Не си правете експерименти. Излишната самонадеяност ще ви вкара в неприятности.

Лъв

Каквито и планове да сте си направили за днес ще се наложи да ги пренебрегнете. Ще ви търсят ту роднини, ту приятели и ще трябва непрекъснато да помагате на някого с действия или съвет. Събитията ще са доста хаотични, но е във възможностите ви да се справите.

Дева

Най-добре ще се почувствате днес в лоното на природата, по възможност с близък човек. Далеч от хората, на тишина. Ако не можете да си го позволите, то поне организирайте почивката си у дома. Имате нужда от „презареждане“.

Везни

Непредвидена покана за посещение при приятели или роднини извън вашето населено място ще ви завари неподготвени. Не се колебайте. Кратко пътуване и среща с хора, които ви допадат отговаря на представите за хубав ден.

Скорпион

Ако тръгвате на път, то съсредоточете се върху всички подробности. Не пренебрегвайте правилата за безопасност, нито тези за движение по пътищата. Нервните изблици няма да ви докарат по-бързо до избраната крайна точка.

Стрелец

Среща със стар приятел, малко по-възрастен, ще промени посоката на мислите ви. Може да ви предложи съвместен бизнес или покупка. Помислете дали имате нужда от това преди охотно да се съгласите.

Козирог

Колкото сте склонни с голяма охота да давате съвети, толкова не сте склонни да се вслушвате в такива. Проявете рационалност, не отхвърляйте всички предложения, може да се окажат не просто приложими, а и печеливши.

Водолей

Любовните или интимни отношения може да са леко напрегнати. Не влизайте в излишни спорове. Помислете дали не е добра идея за известно време да останете самостоятелни и да обмислите ситуацията в отсъствието на другия партньор.

Риби

Разпределяйте силите си равномерно. Имунната ви система не е особено стабилна, въздържайте се от студени напитки и употреба на климатик.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари