IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

7 неща, които силните жени правят, докато чакат любовта

14 август 2016 13 15

Най-основното - наслаждавайте на свободата си

Снимка: outnow.ch

Снимка: outnow.ch

Има моменти в живота, когато човек трябва да инвестира цялото си свободно време, за да развива личността си. Особено подходящи за това са периодите, в които той е необвързан.

Ако сте уверена, независима жена, която все още не е открила истинската любов, не се унасяйте в чакане. Докато очаквате любовта да ви споходи, можете да свършите куп полезни неща за себе си.

Ето и седем от най-важните неща, в които трябва да инвестирате времето си, докато чакате г-н Идеален да ви открие:

1. Обогатявайте знанията си

Не спирайте да се образовате, дори вече да сте приключили с висшето си образование. Запишете магистратура, учете езици, посещавайте различни курсове и занятия, четете книги за самоусъвършенстване и алтернативно познание и т.н. Всичко това ще ви е полезно. 

2. Инвестирайте в отношенията си

Докато нямате сериозна половинка, посвещавайте свободното си време на своите приятели, близки и роднини, колеги, на домашния си любимец, на съседите си и т.н. Развивайте отношенията си с хората в живота си - нека те да знаят, че ви е грижа за тях, че ги уважавате. Тези връзки ще са ви много полезни в бъдеще.

3. Намерете си нови хобита

Научете се да готвите, спортувайте редовно, научете повече за интериорния дизайн, научете се да шиете и др. Просто помислете кои са нещата, които винаги са ви вълнували, но които досега не сте дръзнали да се научите да правите. Може да развиете и някакъв свой талант (пеене, рисуване, свирене на музикален инструмент и т.н.) - никога не е късно да си създадете ново хоби и да придобиете интересно умение. 

4. Правете кариера

Сега е моментът да сте заети нон стоп с работа - вечер и през уикендите. Ако имате сериозна връзка или семейство, това няма да ви е възможно. За това сега можете спокойно да направите всичко възможно, за да впечатли шефа и клиентите си. Ако изградите успешна кариера преди да срещнете истинската любов, вие ще бъдете много по-независима и спокойна за бъдещето.

5. Пътувайте

 Няма нищо лошо в това да пътувате сами или в женска компания, докато си нямате приятел. Винаги, когато можете се впускайте в пътешествия до близки и далечни места - тези пътувания ще ви обогатят като личност и ще натрупате много интересен опит. Освен това след време, когато имате семейство и отговорности, не е сигурно дали ще имате тази свобода да пътувате, където си поискате. 

6. Преразгледайте стандартите си

Това е моментът да си съставите списък с нещата, които търсите в бъдещото си гадже. Помислете дали това, което сте включили в този списък е реалистично или не. Подобен списък ще ви нара да се замислите и върху личните си качества и недостатъци. Също така този списък ще ви напомня, че трябва да стоите далеч от мъже, които не споделят вашата ценностна система.

7. Наслаждавайте се на чакането

Ако най-добрата ви приятелка в момента е в сериозна връзка, вероятно се чувствате потисната, че вие сте без гадже. Всичко зависи от перспективата, която поставяте пред себе си. Това е моментът, в който трябва просто да се наслаждавате на свободата си. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари