IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ето го и "Най-красивото момче" в социалните мрежи

22 август 2016 07 40

12-годишният Уилям се превърна в звезда в Япония и Китай

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Ученик от Мелбърн бе обявен в социалните мрежи Instagram и Twitter за най-красивото момче в света. 12-годишният австралиец Уилям Франклин-Милър е щастливецът, който се окичи с това прозвище, съобщава Daily Mail.

В началото Уилям става известен сред потребителите в социалните мрежи, живеещи  в Азия. Фотографиите му били забелязани от ученици в Япония, а снимките му в Twitter предизвикали вниманието на хиляди потребители. Така Франклин-Милър започнал да получава покани за приятелство от хора от различни части на света.

"Получава около сто нови покани на всеки три секунди”, разказва момчето. По думите му, той и неговата майка помислили в началото, че акаунтът му е хакнат, но после разбрали от коментарите, че хората харесват фотографиите му.

"Ти си реално знамение в Япония и Китай”, написал един от потребителите на Уилям. Комплиментите към детето не свършвали и дори той получил покана да посети тези страни.

В Instagram последователите на „най-красивото момче” достига 152 хиляди.

Както уточнява Daily Mail, Уилям от осемгодишен работи като модел и иска да започне актьорска кариера. Също така той вече се е снимал реклами в страната си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари

Исти ( преди 7 години )
Най-красиво според англо-френските вкусове. Според Българо-"славянските" вкусове много наши момчета са далеч по-красиви от това. Последната дума тук имат винаги момичетата,но наши момчета без профили в Интернет дълго време остават незабелязани от широката "публика",което не ги прави по-грозни- напротив дори!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар