IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 23 август

23 август 2016 05 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева. 

Овен

Следвайте интуицията си. Денят не е подходящ за уреждане на търговски сделки. Не се активирайте излишно, ако виждате, че нещата не ви се случват.

Телец

Преживяванията ще са емоционални, но това съвсем не означава интересни. По-скоро ще преживявате чужди емоции, но се постарайте да не ги приемате твърде на дълбоко.      

Близнаци

Успешен ден. Комуникативни сте и въздействащи. Ще научите всичко, което ви е необходимо като информация и ще успеете да го приложите в ежедневната си работа.

Рак

Ще реализирате желанията си, особено ако действате в съгласие с околните. Мислете за себе си реално и то като част от цялото. Успехът е в колективната дейност.

Лъв

Впечатляващи сте. Всички ще ви обръщат внимание. Реагирайте с усмивка дори на дразненията. Не ги приемайте като нещо умишлено насочено към вас.

Дева

Ще се наложи да избирате между разума и чувствата. Изглежда, че този път чувствата ще надделеят. Ако не се опитвате да „прескочите“ събитията ще се справите с неприятностите.

Везни

Напрегнат ден. Събитията няма да са от най-благоприятните. Намалете темпото и не се депресирайте от неприятностите, временни са.

Скорпион

Енергетиката ви е стабилна, доста сте активни. Независимо че се чувствате устойчиви е желателно да разпределяте силите и времето си равномерно.

Стрелец

Намалете контактите с непознати. Не обсъждайте нито актуалната си работа, нито плановете. Не е изключено да се опитат да ви въвлекат в интрига.

Козирог

Действайте методично и целенасочено. Занимавайте се предимно с рутинната си работа. Едва ли ще довършите всичко, но както казва Мечо Пух: колкото повече, толкова повече.

Водолей

Няма да усетите как ще се „изтъркаля“ този ден. Така ще се увлечете в заниманията си, че ще загубите представа за времето. Осигурете си повече сън, за да се разтоварите от напрежението.

Риби

Ще имате проблеми, но за решаването им ще ви помогне човек от противоположния пол. Ситуацията ще ви хареса, обаче има опасност да смесите личните с професионалните отношения, което не е добра идея.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари