IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 24 август

24 август 2016 05 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева. 

Овен

Ако преследвате целите си твърде настоятелно може да обърнете резултатите срещу себе си. Избягвайте резките, категорични и прекалено критични изказвания за да си спестите неприятности.

Телец

Защитавайте интересите си твърдо и независимо от динамичната промяна на обстоятелствата. Събитията днес ще са изпитание за вашата издръжливост и психическа устойчивост.      

Близнаци

Проверявайте много внимателно информацията, която ползвате в работата си, може неумишлено да ви подведат. Подредете документите си и внимавайте когато пътувате или шофирате. Не започвайте нови проекти.

Рак

Колективната дейност ще е по-успешна от индивидуалната. Не отказвайте помощ и съвет на приятел или колега. След обед ще се справите с труден семеен проблем.

Лъв

Днес може да се запознаете с интересна личност или да реализирате вълнуващо пътешествие. С каквото и да се захванете ще го завършите сполучливо.

Дева

Усамотете се и се опитайте да обмислите детайлно стратегията, която ще прилагате в работата си в близко бъдеще. Избягвайте излишните разговори и излишните разходи.

Везни

Творческият ви потенциал е много висок. Споделете идеите и емоциите си и ще ви стане ясно как да се справите с проблема. Настроението ви е оптимистично, опитайте се да го запазите по-дълго време.

Скорпион

Не се заемайте с повече работа, отколкото можете да свършите и не се натоварвайте с чужди грижи. Имате нужда от почивка, уединение и вглъбяване в собствените мисли.

Стрелец

Днес ще получите неща, за които до скоро само сте мечтали. Не е изключено рязко да подобрите финансовото си положение. Звездите препоръчват да харчите разумно и с мярка, независимо че възможностите ви сега са по-големи.

Козирог

Ако сте започнали ремонт днес ще намерите липсващите материали и почти ще го довършите. Вслушвайте се в съветите на близките си и не се изживявайте като велики специалисти.

Водолей

Денят ще е обикновен, спокоен и настроението ви през цялото време ще е оптимистично. Не се очакват проблеми. Трябва просто да се организирате и да не си губите времето с глупости и всичко ще е наред.               

Риби

Bълнуващи преживявания, интересна среща, нови контакти. Настроени сте романтично и ще реализирате изцяло романтичните си чувства. Може с пълна сила да се хвърляте в нови приключения.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари