IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 26 август

26 август 2016 05 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева. 

Овен

Стремежът към свобода и независимост ви е завладял необратимо. Съвсем скоро ще имате възможност да си позволите самостоятелни действия и да приложите собствените си решения. Следвайте интуицията си и не бързайте.

Телец

Колкото повече неща се опитвате да направите, с толкова повече незаинтересованост ще се наложи да се преборите. Едва ли някой ще даде положителна оценка на старанието ви, така че не се форсирайте излишно.      

Близнаци

Разни дребни, но досадни затруднения ще ви губят времето и ще ви пилят нервичките. Излишно е да драматизирате забавянето на някои задачи. Приемете ситуацията спокойно и си уплътнете времето с нещо друго.

Рак

На път сте да смените служебните отношения с лични. Някой ви показва силен интерес към собствената ви личност, но във ваша полза е да подхождате предпазливо. Целта е много повече меркантилна, отколкото романтична.

Лъв

Очакванията ви са твърде големи. Крайните резултати вероятно ще ви разочароват. Ще си навредите, ако подхождате към фактите с твърде големи амбиции.

Дева

Не е желателно да правите твърде големи разходи. Ако планирате някаква скъпа покупка като имот или автомобил е желателно да се консултирате с някой по-вещ от вас. В противен случай може просто да си хвърлите парите на вятъра.

Везни

Едва ли ще подредите днешния ден в листата на най-успешните си. Нищо няма да се случва така, както си го представяте, а някой от околните силно ще ви разочарова с поведението си.

Скорпион

Активирайте творческия си потенциал, проявете толерантност към чуждите пропуски. Не е нужно да се занимавате с корекция на нечии грешки. Просто ги посочете и поискайте отстраняването им.

Стрелец

Предстоят ви важни срещи. Резултатите ще покрият очакванията ви, което ви гарантира оптимистично настроение. Отделете време за приятелите си, те имат нужда от присъствието ви

Козирог

Някой ще се опита да ви измами. Едва ли ще успее, а вие ще изпреварите събитията благодарение на прословутата си наблюдателност.

Водолей

Мислите ви са ориентирани в няколко направления. За нито едно важно решение не разполагате с достатъчно информация, така че намалете темпото. Не е изключено да придобиете нова техника, напълно отговаряща на изискванията ви.               

Риби

Ако ви провърви в едно или друго направление, то считайте, че сте късметлии. Денят е зареден с доста затруднения, но не са фатални. Част от тях ще са в резултат на чужди действия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари