IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 27 август

27 август 2016 07 00

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Денят ще е изпълнен с много емоции. Някои събития може да ви накарат да се замислите за целите, постиженията и перспективите, свързани с личния ви живот.

Телец

Не вярвайте на обещания и не се захващайте с дейности, за които се съмнявате, че ще ви стигнат силите. Имате нужда от уединение, спокойствие и престой сред природата, за да възстановите душевното си равновесие.

Близнаци

Поредица от събития може да ви накарат да се усъмните с собствените си сили и възможности. Изслушайте събеседниците си и още веднъж проверете информацията, с която разполагате преди да вземете окончателно решение.

Рак

С каквото и да се захванете ще го довършите без никакви затруднения. Личното ви излъчване днес е много силно и можете да омагьосате когото си поискате.

Лъв

Среща със стар приятел ще ви накара да се замислите за личния си живот и ще подхрани самочувствието ви. Отношенията ви с представителите на противоположния пол са конфликтни и нестабилни, но отстоявайте позициите си.

Дева

Не се хвърляйте в нова любовна авантюра. Ще приключи бързо и то с огорчения и разочарования. След обед може да ви съобщят добри новини, свързани с роднини.

Везни

Наблюдавайте събитията и реакциите на околните и ще научите много полезна информация. Интелектуалният ви потенциал нараства, използувайте момента за да реализирате част от нестандартните си идеи.

Скорпион

Кратко пътуване ще ви помогне да подобрите материалното или финансовото си положение. Непредвидена среща след обед ще помогне на онези от вас, които имат желание да се занимават с политика най-после да поставят началото.

Стрелец

Подгответе се за ден, изпълнен с дребни досадни неприятности. Не се доверявайте дори на близки приятели, може да ви подведат неумишлено. Ако действате прибързано ще претърпите загуби. 

Козирог

Много е важно да не се преуморявате и да запазите трезвата си мисъл. Ако е възможно не тръгвайте на път. Не се отчайвайте от дребните неуспехи.

Водолей

Мисълта ви е остра и оценката – трезва, но ако бързате и пренебрегвате подробностите ще сгрешите. След обед може да получите непредвидени приходи или добри новини, свързани с бизнеса.

Риби

Днес ще усетите истинска любов, уважение и спокойствие. Не се връщайте към неприятностите от миналото, радвайте се на истинските чувства, които ще ви поднесат.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари