IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 28 август

28 август 2016 07 08

Какво ви очаква днес?

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята.

Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира. Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Отделете време и внимание на семейните отношения или на необходимостите на близките си. Може би ще се окаже, че е належащо да се свършат разни практични неща, така че бъдете полезни според възможностите си.

Телец

Реализацията на плановете ви от близкото бъдеще зависи от чужда намеса. Днес ще получите важни новини, които ще ви позволят да отложите някои решения и да си създадете точен график за работа

Близнаци

Едва ли ще се случи нещо ново, различно и запомнящо се. Но пък и нищо няма да е спешно, така че заемете се с привични дейности, за които все не ви стига времето.

Рак

Ще осъществите отложена среща, която за вас е много важна. Уреждайки делови въпрос ще успеете да изясните и качеството на някакви лични отношения. Общуването ще ви се отдава много лесно.

Лъв

Доста сте наблюдателни и е подходящо да обърнете внимание на подробностите у дома. Лесно ще се справите с всякакви финансови, битови и междусъседски дилеми.

Дева

Основна тема на разговорите днес ще е миналото, но за вас е по-добре да гледате към бъдещето. Намалете контактите. Общуването ще ви е трудно, защото сте задълбочени предимно към собствените си проблеми.

Везни

Човек от миналото ще ви напомни за себе си. Може да не ви е особено приятно, защото в собственото си съзнание отдавна сте прекратили отношенията си с тази личност. Помислете добре дали си заслужава да „препрочитате стар вестник“...

Скорпион

В разговор с приятел случайно ще споделите идея, която ви вълнува. За ваша радост, ще получите не само морална подкрепа, но и предложение за практическата реализация на замислите си.

Стрелец

Преживяванията днес ще са интересни и разнообразни. Ще има от какво да сте доволни и на какво да се радвате. Ще имате и възможност да преоцените отношения, които са ви скъпи.  

Козирог

Контактите ще са доста разнообразни, а впечатленията ви от тях – противоречиви. И е много вероятно коренно да се променят спрямо един или друг от събеседниците ви. Не бъдете прекалено взискателни и критични.

Водолей

Ще излезете от обичайните рамки на ежедневието си. Днес може да ви станат интересни занимания, които до скоро са ви били абсолютно безразлични. И да откриете неподозирани таланти у себе си...

Риби

За вас ще е най-добре, ако останете в позната среда с познато обкръжение. Дори и да решите да си организирате някаква разходка, то направете го до място, където сте били и преди. Ще обогатите впечатленията си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари