IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 29 август

29 август 2016 05 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева. 

Овен

Най-големият ви враг е бързането. Опитвайки се да „изпреварите светлината“ ще сътворите куп глупости, а ако пък ги отричате – още по-лошо.

Телец

Много задачи, а малко време. Напрежението неизбежно ще ви се отрази. Не ви направи раздразнителни, избухливи. Действайте самостоятелно.      

Близнаци

Трябва ви важна информация, свързана с перспективните ви планове. Постарайте се да си я набавите без допълнителни разходи. Дейностите, свързани с отстраняване на битови проблеми ще са успешни.

Рак

Лесно ще ви се случват нещата днес, стига да не изпадате в крайности. Мислете за себе си, но отчитайте интересите и на околните. Не навлизайте в чужда територия.

Лъв

Задължително разпределете времето си точно и създайте график за днешния ден. Следвайте само своите задачи, всяко отклонение ще ви затрудни, може да предизвика и материални загуби.

Дева

Интересни преживявания, но и изтощителни. Следвайте общата тенденция и реагирайте разумно. Изолирайте се от чужди въздействия.

Везни

Добри новини от далече и кратко пътуване на близо. Това ще са характеристиките на днешния ден. Не идеализирайте отношенията си, ще има и недоразумения.

Скорпион

Нови задачи, които не очаквате. Приемете ги спокойно, дори да ви е неприятно. Действайте старателно, ще се намери кой да ви предложи помощ, дори без да сте търсили съдействие. 

Стрелец

Следвайте интересите си, но не засягайте чуждите. Пристъпите ли в чужда територия, очакват ви неприятности. Внимавайте какво обещавате, ще ви потърсят сметка.

Козирог

Финансови проблеми, липса на време, желание да се уедините. Не позволявайте на песимизма да ви увие в пашкула си. Има начин да се справите. Само без паника!

Водолей

С професионалните въпроси ще се справите успешно и това ще ви зареди с добро настроение. В личен план са възможни разногласия. Предизвикани са от нежеланието ви да приемете аргументи, различни от вашите.               

Риби

Не е изключено да се наложи да предприемете непредвидено пътуване. Подгответе документите си и не го отлагайте. Ще ви затрудни, но пък ще стабилизира позициите ви.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари