IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмичният ви хороскоп

29 август 2016 11 00

Какво ви очаква за периода 29 август - 4 септември

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Вижте вашия седмичен хороскоп за периода 29 август - 4 септември, изготвен от астролога Петя Георгиева

Овен

Изключително важно е как ще поддържате контактите си през тази седмица. Убедителни сте и бихте могли да постигнете много. Ще си осигурите всякаква необходима помощ, стига да реагирате спокойно и дружелюбно.

Телец

Действайте самостоятелно. Може да нямате ясна концепция как ще направите едно или друго, но потърсете информация, консултирайте се и ще измислите подходящ начин. В колективни дейности участвайте само в краен случай или ако ви помолят за съдействие.         

Близнаци

Разчитайте на съдействие от най-близките или от любимия човек. С доста затруднения ще се наложи да се справите и ще го направите само с чужда помощ и то от хора, на които имате доверие. Намалете контактите с непознати.  

Рак

Възприемайте заниманията си отговорно, но и спокойно. Подхождайте с увереност както към своите възможности, така и към чуждите намерения. Изказани съмнения относно хора от близкото ви обкръжение ще ви навредят много.                 

Лъв

Изказвайте мнението си прямо и искрено. Не е изключено да попаднете в някаква глупава или комична ситуация, но няма смисъл да се тревожите. Чувството за хумор е най-добрият ви помощник. Приемете спокойно грешките на близките си. Помагайте, вместо да критикувате.

Дева

Следвайте логиката на събитията и решавайте проблемите разумно. Не залагайте нито на чужди съвети, нито на интуицията си. Важни са фактите, опита и познанията ви. Ще стабилизирате материалното си положение.

Везни

Спазвайте правилата. Проявете предпазливост спрямо новите контакти и не се впускайте в излишни обяснения на каквато и да било тема. Ако ви посочат грешки или ви нападнат с обвинения не бързайте да реагирате. Вероятно ще са неоснователни и няма да се потвърдят.

Скорпион

Едва ли ще успеете да спазите всички предварителни графици и уговорки. Нищо страшно, просто потърсете нестандартно решение. Не се вторачвайте в дреболии, които само ще ви „изядат“ времето.

Стрелец

Не робувайте на предразсъдъци. Ако искате да напреднете, то трябва да действате разумно и бързо. Освободете съзнанието си от негативни мисли, идеи за отмъщение, желание да отстраните някого от пътя си. Те ще ви върнат назад.

Козирог

Едва ли ще се натъкнете на сериозни затруднения, но не забравяйте, че предпазливостта никога не е излишна. Проявете последователност, прагматизъм и избягвайте рисковете във всякаква насока.

Водолей

Имате възможност да проявите потенциала си в насока, различна от досегашната. Може да се занимаете с нещо ново, непознато или просто свързано с хобито ви. Ще реализирате натрупаните познания и ще впечатлите много хора с тях.               

Риби

Уважавайте чуждите интереси и не се цупете за щяло и не щяло. Ще получите помощ, ако потърсите или поискате. Но не очаквайте някой да гадае мислите ви. Всеки има своите проблеми.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари