IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как да намерите трайно щастие според зодията си

30 август 2016 13 00

Всеки знак постига удовлетворение по различен начин

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Повечето от нас биха се съгласили с това, което прави хората щастливи. Щастието е повече от моментно удоволствие - то е дълбоко вкоренено чувство на задоволство и удовлетворение, поддържано с течение на времето.

Вътрешното щастие се основава на повече от краткотрайни удоволствия и зависи повече от силни и удовлетворяващи взаимоотношения. Истинското щастие идва от смислените връзки, от хубавата работа, от справянето с предизвикателствата в живота, от ежедневните радости и от това човек да обича самия себе си.

Ето как различните зодии намират трайно щастие в живота си:

Овен

За този огнен знак постигането на трайно щастие зависи от намирането на смислени начини, в които той да инвестира своите енергия и силна воля. Хората от тази зодия обичат приключенията и се отдават на импулсите, но рискуват да "прегорят" с течение на времето. Те трябва да се научат да постигат баланс в живота и да овладеят самоконтрол. Всеки Овен се чувства най-добре, когато е заобиколен от стабилни, надеждни хора, които успяват да ги вдъхновяват и фокусират.

Телец

Този знак намира трайно щастие, когато е заобиколен от любими хора, чудесна храна, прекрасни приятели и красив, удобен дом, но не само...  Дълбоко, вътрешно удовлетворение Телецът може да изпита само, ако има смислена професия, която го радва и го кара да се гордее. Иначе той е склонен да се отдаде на мързел. Радост за Телеца носи всяко излизане от коловоза на рутинна, като самият той не е склонен да предприема нови предизвикателства и именно това трябва да усвои, ако иска да намери щастието.

Близнаци

Хората от тази зодия рядко са в лошо настроение, тъй като животът им е просто твърде забавен и весел. И все пак този наблюдателен, любопитен, остроумен, но и повърхностен човек може да изпита истинска наслада от света около себе си, ако открие нещо по-дълбоко и смислено, което да му носи удовлетворение. Това може да е приятно хоби, успешна кариера, стабилна връзка или нещо друго, което да научи човекът Близнаци да бъде по-ангажиран и по-задълбочен.

Рак

Основният фокус на Рака в живота е сигурността във всичките ѝ видове. Емоционалната сигурност обаче е на първо място. Хората от тази зодия могат да са истински щастливи, само ако имат здраво семейство и верни приятели. Тяхното чувство на удовлетворение се подхранва от изграждането и на увереност в собствените им сили. Тези хора имат тенденцията да поставят нуждите и чувствата на другите пред своите собствени и точно от това трябва да се отучат. 

Лъв 

Щастието за Лъва е най-голямо, когато той е заобиколен от почитатели, приятели и любими хора, които му се възхищават и увеличават неговото самочувствие. Дълбоко в себе си човекът Лъв има нужда от внимание, от любов и вярност. От хора, които да провокират и вдъхновяват неговата смела и харизматична личност. Лъвът е емоционално уязвим и нелоялността на близките може да му донесе най-дълбоко разочарование.

Дева 

Този взискателен знак е склонен към тревожност и е много самокритичен, което си е сериозна пречка за намирането на трайно щастие. Фактът е, че Девата е най-удовлетворена, когато е в помощ/полза на близките хора около себе си. Девите могат да се почувстват още по-добре, ако разхлабят юздите на контрола, който се опитват да упражняват върху себе си и околните. Хората от този знак постоянно се стремят към някакво подобрение в живота си и всяка стъпка нагоре им носи задоволство. 

Везни

Трайното щастие за Везните зависи от създаването на баланс в живота им. Те непрекъснато се стремят да угодят на всички останали и лесно забравят за своите собствени желания. Именно за това те са най-щастливи, когато успяват да обръщат време и на себе си, така както и на своие приятели, членове на семейството си и колегите си. За Везните е важно как другите хора се отнасят с тях - ако те ги третират с голямо уважение - Везните са удовлетворени от живота си.

Скорпион 

Постигането на трайно щастие е сложно начинание за Скорпиона, който носи противоречива душа. Когато животът на един Скорпион стане труден, той твърде лесно започва да следва своите лоши качества като натрапчиво и отмъстително поведение. В същото време хората от тази зодия са много състрадателни и умеят да се грижат за другите. Когато тяхната енергия е използвана за добро, а не за разрушение, те развиват силна и здрава представа за себе си и постигат вътрешна хармония и щастие. За тях е важно да положат съзнателни усилия в изграждането на любящи връзки с други хора.

Стрелец

Оптимизмът и идеализмът на Стрелеца често му носят трайно удовлетворение от живота и все пак дори Стрелецът може да има проблеми с чувство на неудовлетвореност и депресия, особено когато животът му стане малко по-труден откъм финансова страна. Другият източник на щастие за хората от тази зодия са приключенията, тъй като те са безгрижни скитници по душа. Тези хора мога да открият истинско задоволство и когато се съсредоточат върху своята връзка или професия. Те трябва да търсят баланс между новите приключения и привързаността към познатото. 

Козирог 

За този знак трайното щастие произтича от създаването на баланс в живота между работа и забавление. Тези хора са толкова амбициозни и всеотдайни към постигането на мечтите си, че понякога забравят да се радват на успеха си и сякаш не могат да се отпуснат. Те трябва да намерят начин да структурират свободното си време, така че да прекарват повече мигове с любимите хора. Козирогът има нужда от успех, най-вече защото той му носи сигурност. Ако човекът от тази зодия се усети стабилен, той започва да се отпуска и така идва момента на истинското, трайно удовлетворение. 

Водолей 

Трайното щастие за Водолея идва от свободата да бъде наистина себе си и да има положително влияние върху света около себе си. Приятелите и членовете на семейството на Водолея трябва да му дават възможност да се изразява интелектуално по-често - това му носи радост. Също така хората, които го обичат трябва да му осигуряват пространството и подкрепа. За човекът от този знак е важно да постигне вътрешна хармония със самия себе си със своите емоции.

Риби 

Този съпричастен, безкористен знак е и най-интуитивният в Зодиака. Това означава, че Рибите могат да бъдат като емоционално гъба, която да попива чуждите настроения наоколо. За това за хората от този знак е много важно да се обградят с положителни личности, които им влияят добре и здравословно и им носят щастие. Рибите са уязвими и са склонни към депресия, гняв и отчаяние и за това те трябва да си сложат лични граници, които да ги пазят от негативните влияния отвън - и материални, и емоционални.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари