IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Holiday Heroes с нова кампания

30 август 2016 13 05

Тя е част от "Коледа 2016"

Снимка: Holiday Heroes

Снимка: Holiday Heroes

"Be different. Become a hero!" e името на съвместната кампания между празничните герои и ASBIS България, с която се дарява по един лев от закупуването на всеки обозначен артикул под марката младежки аксесоари Canyon.

Holiday Heroes развива своята дейност за директна благотворителност от 2012 г. До този момент, празничните герои имат осем успешно реализирани кампании, по време на които са помогнали на повече от 15,000 семейства да посрещнат светлите християнски празници с пълна празнична трапеза. През всичките тези кампании, благотворителната организация винаги се е стремяла да търси иновативни и ефективни начини на даряване, за да може повече семейства да получат помощ, но и обществото ни да участва по-активно в добротворството.

„Be different. Become a hero.” е първият ни дългосрочен проект, с който в период от няколко месеца се събират средства за каузата от закупуване на продукти – компютърни мишки и геймпад на марката“, споделя ръководителят на Holiday Heroes, Росица Томова.

В хода на кампанията, която ще продължи до края на 2016 г., при закупуване на всеки обозначен със стикер на кампанията продукт, компютърната компания дарява по 1 лв. за каузата на празничните герои.

Продуктите, които са част от кампанията, са представени на официалния сайт на Holiday Heroes, откъдето могат да се закупят и директно онлайн. Артикулите могат да се намерят и в търговската мрежа, като са обозначени със специални етикети на опаковката.

Всички събрани средства ще се използват за закупуване на хранителни продукти за кампания "Коледа 2016", за да могат хиляди семейства да посрещнат празника с вкусна трапеза и прекрасни емоции.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари