IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 31 август

31 август 2016 05 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева. 

Овен

Действате спонтанно и безразсъдно. Прекалено сте сигурни в решенията си и то само на база „лично мнение“. Забавлявайте се, но не прекалявайте с разходите.

Телец

Контактите ще са интензивни. Вероятно ще станете сговорчиви и ще сте склонни да споделяте какво ли не. Всъщност, желателно е да сте предпазливи.      

Близнаци

Въздържайте се от спонтанни решения. Леко сте разсеяни и е възможно да пропуснете важни подробности. Избягвайте нестандартните решения.

Рак

Имате нужда от внимание, а се държите пренебрежително. Енергетиката ли е леко нестабилна и дори минимални емоции може да ви извадят от строя. Включвайте себе си във всеки анализ на ситуацията.

Лъв

Желанието ви да впечатлите околните е преобладаващо. И сте в състояние да го направите, но не с нова дреха или прическа, а с ново поведение. Изненадайте всички с качества, които никога не сте проявявали като търпение и отстъпчивост.

Дева

Независимо от подгряващите емоции ще се справите дори с най-трудните ситуации. Подхождайте откровено към събеседниците си. Ще ви простят дори сериозните грешки.

Везни

Ако сте намусени и в лошо настроение няма как околните да реагират позитивно. Опитайте се поне за минутка да се отделите от ежедневните си грижи. Те са решими. А с усмивка са решими още по-лесно.

Скорпион

Отделете време за деловите срещи и разговори. Днес ще се справите със затрудненията доста по-лесно от обикновено. Просто бъдете себе си.

Стрелец

Освободете се от съмненията и мнителността. Вредни са ви. Бъдете положителни. Имате нужда от информация. Ще я получите, но с усмивка, а не с натиск.

Козирог

Разчитайте на опита и познанията си, ако искате да напреднете. Не е желателно да се придържате към чужди съвети. Ако ви трябва допълнителна информация, то намерете я сами, а не разчитайте някой да ви подскаже нещо.

Водолей

Бъдете изключително предпазливи по отношение на финансите си. Не е изключено да станете жертва на интрига, някой да разпространи за вас невярна информация с цел да разклати позициите ви. Първоначално не реагирайте.               

Риби

Представител на противоположния пол ще ви помогне да избегнете неприятности. И в същото време самите вие ще навредите много, макар и несъзнателно, на друг представител на противоположния пол. Доста противоречива ситуация.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари