IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 11 септември

11 септември 2016 07 00

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Следвайте обстоятелствата. Съобразявайте се с желанията и настроението на близките си. Проявите на индивидуализъм ще се отразят зле на личните отношения.

Телец

Не е изключено да откриете пропуски в работа, която съвсем скоро сте довършили. Не бързайте с корекциите. Помислете още малко, за да изчистите детайлите.

Близнаци

Дребна случка ще ви се отрази негативно. Може да изпитате неудовлетворение от самите себе си, недоволство от живота си. Не се задълбавайте излишно. Създайте си някакво развлечение и ще оправите нещата.

Рак

Добро съчетание между фантазия и творчески хрумвания. Може да си позволите разни експерименти и нови занимания днес, но не се увличайте. Отдайте дължимото и на близките си, създайте им някакво импровизирано забавление.

Лъв

Не се затваряйте в собствените си проблеми. Споделете съмненията с близките си вместо да се правите на недостъпни. Ще разтоварите съзнанието си и ще намерите правилния вариант.

Дева

Избягвайте импровизираните разходи и спонтанни покупки, направени под напора на емоциите. Днес е много важно да сте пестеливи и да удовлетворявате своите желания, а не капризите на близките.

Везни

Колкото по-детайлно обмисляте тактиката си, толкова по-добри резултати ще получите. Търсете нови методи на работа и следвайте интуицията си. Тя ще ви подскаже с кого можете да обсъждате действията си и от кого трябва да се пазите.

Скорпион

През целия ден ще залитате от една крайност в друга, от неоснователни предположения до логични заключения. Случващото се около вас няма да ви хареса, но дори да се правите, че не го забелязвате резултатите рано или късно ще ви засегнат.

Стрелец

Около вас непрекъснато ще се случват някакви забавни истории, в които ще участвате и които ще ви заредят с добро настроение. Шегувайте се, но не за чужда сметка. Фантазирайте, но преценявайте обстановката обективно.

Козирог

Опитайте се да покриете задълженията си във всякакъв аспект. Независимо дали са финансови или морални, то днес трябва да ги уредите. Колкото по-прямо обсъждате трудностите, толкова по-ефективни решения ще намерите.

Водолей

Ще ви търсят различни хора с най-разнообразни предложения. Не бързайте да отговаряте. Ако не сте сигурни в решението си, значи не сте готови за следващата стъпка.

Риби

Не споделяйте предстоящите си планове. Проявете инициатива за решаване или довършване на стари задачи. Ще получите различни съвети, постарайте се да комбинирате и приложите най-доброто.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари