IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Качествата, които пречат на всяка зодия

22 септември 2016 14 30

Не позволявайте слабостите ви да поемат контрол над живота ви

Снимка: outnow.ch

Снимка: outnow.ch

Всяка зодия си има слаби страни, точно както си има и силни. И силните, и слабите страни ви оформят като личност.

Ако обаче оставите слабостите да поемат контрола над живота ви, вие може да се превърнете в човек, какъвто не бихте искали да бъдете. За съжаление малцина осъзнават как слабостите засягат собствения им живот, а и този на хората около тях.

Когато негативните качества на човек започнат да го управляват, това може да създаде напрежение в отношенията му, в службата му и като цяло да обърка бъдещето му.

Затова е хубаво да се изправите срещу страховете си, да ги определите и да направите избора да не се оставяте те да ви отклоняват от пътя.

Ето и какво не трябва да си причинявате, базирано на вашия зодиакален знак:

Овен

Тези хора са супер активни и динамични, но нямат никакво търпение. Те могат да бъдат много сприхави и това да обтяга отношенията им с техните близки, колеги и приятели. Затова, ако сте зодия Овен, помнете че не всеки работи и действа с вашето бързо темпо, но това не означава, че другите не си вършат работата правилно. Опитвайте се да държите емоциите си под контрол, особено когато те са лоши, защото може без да искате да съсипете прибързано някои от най-добрите си взаимоотношения. Преди да изгубите самообладание, опитвайте се да помислите как другите биха реагирали във вашата ситуация.

Телец

Хората от тази зодия са много упорити, но често твърде безкомпромисни. Те никога не желаят да отстъпят от позицията си по време на спор и не се отказват от нещо, което искат силно. Това, от една страна е тяхна силна страна, но от друга – ги превръща в доста неприятни за околните хора, тъй като държат винаги да са прави. Те не са склонни към промяна, което е другата им голяма слабост, с която трябва да се борят. Представителите на зодия Телец също трябва да се опитват да се поставят на мястото на своя опонент, за да могат поне малко да разберат и да вникнат в гледната му точка.

Близнаци

Тези хора са общителни, но нервни, дори понякога параноични по натура. Те са супер адаптивни и могат да се впишат във всяка ситуация, което е хубаво. Близнаците обожават да прекарват времето си в компания с други хора – близки и по-далечни познати, но когато тяхната нервност излезе извън контрол, те стават трудни за понасяне. Близнаците имат склонност да вземат погрешни решения, именно от страх да не се минат, а така всъщност пропускат някои от най-великите моменти в живота си. Съветът към хората от тази зодия е да са малко по-постоянни, да се опитват да бъдат малко по-спокойни и да действат разумно, когато пробват нещо ново.

Рак

Тези хора таят една вътрешна несигурност и затова рядко разкриват емоциите си. Тази несигурност при тях идва от това, че се сравняват твърде много с приятели и познати и все им се струва, че другите са по-успешни и живеят по-добре от тях. Това всъщност е най-голямото препятствие в живота на Рака. Не позволявайте несигурността да движи живота ви, защото тя ще ви лиши от редица страхотни преживявания. Не позволявайте мнението на другите за вас да ви диктува как да живеете. Вие сте шефът на собствения си живот!

Лъв

Тези активни, убедителни и очарователни личности всъщност често са спирани по пътя си към успеха от своя огромен мързел. Той просто е част от тяхната природа и често ги саботира, проваляйки шансовете им за нещо невероятно. Ако сте Лъв, борете се с мързела си ежедневно. Независимо дали този мързел произтича от някаква несигурност или някакви ваши притеснения. Не се отказвайте да опитвате нови неща, да полагате усилия, да поемате ангажименти и т. н.

Дева

Хората от тази зодия имат твърде високи очаквания за себе си и за хората около тях, което може да бъде доста вредно. Тяхната вродена склонност към критика може да влоши ненужно отношенията им с много хора и като цяло да им действа зле в професионален план. Ако сте зодия Дева, започнете да мислите за това колко сте страхотни и спрете да си търсите кусури. Не позволявайте перфекционизмът ви да спира радостта ви от живота (който няма как да е перфектен). Внимавайте да не насочите фокуса си върху малките детайли и да пропуснете да видите цялата картина.

Везни

Хората от тази зодия са склонни да се самосъжаляват, когато нещо в живота им се обърка. Освен това те все се страхуват, че бедите, които са сполетели другите хора, някой ден ще ги застигнат и тях. Ако сте зодия Везни, спрете да мислите за лошите неща в живота и се фокусирайте върху положителните. Мислете за това колко пълноценен е животът ви, какви добри приятели и близки хора имате, а не се фокусирайте върху своите загуби.

Скорпион

Страстните Скорпиони често предизвикват възхищение със своята сила на духа и характера. Именно тя обаче може да се превърне в нещо твърде неприятно за околните. Скорпионите са недоверчиви и ревниви по природа и са склонни да усложняват взаимоотношенията си с колеги, приятели и партньори, именно заради тези свои негативни качества. Затова съветът към тях е да не оставят емоциите да управляват здравия им разум.

Стрелец

Тези свободолюбиви хора мразят ограниченията във всяка ситуация. Когато се почувстват в клетка, те са склонни да разбият стената с глава. Покрай това, те изгубват и доверието на околните, забравяйки, че всяко тяхно неразумно действие води до някакви негативни последствия. Те имат идеалистичен поглед върху живота, което също им създава неприятности. Често хората ги възприемат за неблагонадеждни, именно защото Стрелците са склонни да заобикалят правилата.

Козирог

Тези интелигентни създания, понякога се държат като досадни и самодоволни многознайковци, без дори да го осъзнават. Те несъзнателно карат другите хора да се чувстват недостатъчно умни и кадърни, използвайки знанията си, за да им демонстрират превъзходството си. Именно затова често хората от зодия Козирог предизвикват неприязън. Ако искате вашите познати и близки искрено да ви харесват, спрете да се фукате и да градите репутация. Понякога се опитвайте вие да изслушвате другите.

Водолей

Представителите на тази зодия не са много склонни да показват открито емоциите си и обикновено държат хората на разстояние от себе си. Независимо дали го осъзнават или не, тези хора трудно отварят душата си към своите близки и така саботират взаимоотношенията си. Съветът към тях е да свалят гарда от време на време, дори това да им изглежда невъзможно. Те трябва да се опитват да допускат повече хора в душата и сърцето си.

Риби

Рибите могат да бъдат прекалено доверчиви и дори наивни, и в крайна сметка другите да се възползват от тази тяхна слабост. Те са състрадателни и щедри по натура, но понякога желанието им да помагат на другите им играе лоша шега – те поемат излишни негативи, от които после на практика се чувстват зле. Ако сте зодия Риби, опитайте се да проявявате повече сила на характера, по-голямо самочувствие и по-силна воля. Така по-малко хора ще се опитват да се възползват от вашия мек характер.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Р ( преди 7 години )