IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Колко полезно може да е прането?

26 септември 2016 07 40

Снимка: LG

Снимка: LG

Честа практика в голяма част от домакинствата е да се пере на по-ниски температури. Това обаче вреди не само на дрехите, а и на здравето ни.

Ако имаме различни алергии, шансът прането ни да ни навреди е доста голям.

Но как да избегнем това и да се уверим, че пералнята няма да навреди на здравето ни или на това на някой член на семейството ни.

От LG създадоха два уреда, които отлично се борят с тези наши опасения.

Двете перални, които могат да се погрижат за здравето ни са 9KG/6KG Eco Hybrid Пералня със Сушилня, TrueSteam™ и 6 Motion DD, модел FH4A8FDH2N и 8KG/5KG Eco Hybrid Пералня със Сушилня, TrueSteam™ и 6 Motion DD, модел FH4U2TDH1N. Техните функции се борят със замърсяванията толкова добре, че унищожават всяка бактерия, която може да се крие в дрехите ни. Как една пералня може да се справи с толкова сложна задача?

Както знаем детската и особено бебешката кожа е много по-лесно раздразнителна и рискът детето ни да получи обрив или каквато и да е алергична реакция от прането е доста голям.

Технологията TrueSteam™ на LG помага за елиминирането на алергените, акарите и остатъчния перилен препарат – всички, от които се свързват с дихателни и кожни заболявания.

По този начин можете да сте спокойни за здравето на вашето дете.

Друг начин, по който пералните предотвратяват появата на каквито и да е здравословни проблеми е функцията Steam Softener.

Тя отговаря на притесненията на потребителите, свързани с конвенционалните омекотители на химична основа и е безопасна и ефективна тяхна алтернатива.

Здравето ни и това на семейството ни трябва да е на първо място. Все се притесняваме от влиянието на замърсения въздух, на бацилите в градския транспорт и какво ли още не.

Но вече не трябва да имаме каквито и да е опасения относно въздействието на прането върху здравословното ни състояние.

Пералните на LG ни помагат да се справим с този толкова голям проблем.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари