IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 25 септември

25 септември 2016 07 00

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Ще се почувствате прекрасно, ако прекарате този ден в домашна обстановка с близките си. Прегледайте гардероба, справете се с обичайните битови задачи, организирайте си среща с приятели. Активната почивка ще стабилизира енергетиката ви.

Телец

Ще се наложи да разпределите вниманието си между хората от най-близкото ви обкръжение и личните интереси. Поддържайте равномерно темпо и не се преуморявайте. Едва ли нещо от днешните ви занимания ще е много спешно, но дори да е така, няма пречки да си свършите работата.

Близнаци

Не е изключено да получите непредвидена покана за присъствие на парти, което ще е свързано с допълнителни разходи. Ще имате възможност да изгладите личен конфликт и трябва да се възползвате. Ще ви зарадват с мил подарък или жест.

Рак

Следвайте интуицията си. Ще се ориентирате в обстановката безпогрешно. Вероятно ще се случат събития, които очаквате и сте подготвени с подходяща реакция. Проявете разбиране към вълненията на близките си.

Лъв

Много е вероятно да ви поканят инцидентно на среща, която за вас е важна. Занимайте се с външния си вид. Подгответе се с подходяща информация. Не е изключено да поставите начало на нова дейност или нова връзка.

Дева

Съчетайте интуицията с въображението. Ще ви помогне да се ориентирате при уреждане на личен проблем. Разчитайте на опита и логиката си при уреждане на финансов проблем. И в двата случая усилията ви ще са успешни.

Везни

Като цяло денят ще е спокоен, но незнайно защо вие сте неспокойни. Връхлитат ви съмнения, чувство на неудовлетвореност, тревожност. Няма смисъл да се измъчвате. Ще имате възможност да обсъдите финансов проблем и да направите първите крачки за решаването му.

Скорпион

Съобразявайте желанията с възможностите си. Не е изключено спонтанно да ви хрумне интересна идея, но преценете дали разполагате с необходимите ресурси за реализацията ѝ преди да стартирате, за да не преживеете разочарование.

Стрелец

Предстои ви ден, изпълнен с приятни събития. Вероятно ще реализирате свое съкровено желание, ще получите оценка на способностите си или дори допълнителни финансови постъпления. Радвайте се на малкото, за да трасирате пътя към голямото.

Козирог

Въздържайте се от хазартни решения. Може да постигнете повече, отколкото очаквате, ако разпределите правилно приоритетите и не сте прекалено настоятелни в действията си. Резултатите не зависят изцяло от вас, съобразявайте се с допълнителните фактори.

Водолей

Настроението ви е нестабилно и зависи от реакциите на околните. Постарайте се да се овладеете и да контролирате реакциите си. Прибързаните изказвания определено ще ви навредят.

Риби

Наслаждавайте се на моментните радости. Дали крайната ви оценка за деня ще е положителна или не, зависи от разпределението на времето, умението ви да действате екипно и да подреждате желанията си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари