IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 28 септември

28 септември 2016 06 00

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Склонни сте да се изнервяте от дребни несполуки – битови аварии, чистотата в помещенията, скоростта на интернета... И това пречи на концентрацията ви. Освободете се от сковаващите ограничения, за да се справите с важните задачи.

Телец

Почти непрекъснато ще се натъквате на някакви дребни затруднения и досадни подробности към основните си задачи, но ще се справите, макар и с отегчение. Онези занимания, на които най-малко се надявате ще се окажат по-успешни от всички останали.

Близнаци

Обстановката ще е динамична. Трудно ще се ориентирате. Някои действия или изказвания на близки приятели ще ви дезориентират или разочароват. Осигурете си почивка, колкото и енергични да се чувствате.

Рак

Прекалено сте любопитни и прекалено подозрителни. Вредите си по един неописуем начин. Хем не проверявате информацията, с която ви задръстват, хем отмъщавате за въображаеми грешки.

Лъв

Икономисвайте както енергията, така и финансите си. Днес трябва да сте наблюдателни, предпазливи, тактични. Няма да напреднете, но пък и няма да отстъпите от позициите си.

Дева

Добър старт, добри предпоставки, добри възможности, стига да ги използвате. Неспокойни сте днес без да сте наясно с причините. Трябва да се уедините и ще се успокоите.

Везни

Стремите се към победа, но много бързате. И най-важното е, че се стремите към неподходящата победа. Ако преживеете нещо положително, то ще е в личните ви отношения, така че ориентирайте усилията си натам.

Скорпион

Успешен ден. Интуицията ви е силна, логиката – също. Независимо от всичко е по-добре да наблюдавате, да следвате събитията и да не надценявате възможностите си.

Стрелец

Контролирайте емоциите, намалете контактите. Не критикувайте околните прекалено, не забравяйте, че „забележка“ не означава „заяждане“.

Козирог

Не разчитайте на „сведения“, а на точна информация. Пропускате нещо и сте на път да допуснете трудно поправими грешки.

Водолей

Уединете се. Намалете контактите. Прекалено добродушни и доверчиви сте. Не бива да обсъждате проектите си.

Риби

Преценявайте задълбочено всяко изречение, което постъпва при вас като информация и начина, по който можете да я използвате. Очаквайте неприятни изненади от най-близките си роднини.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари