IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 29 септември

29 септември 2016 05 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Вероятно ще се наложи да направите непредвидени разходи, свързани с някаква глоба, такса, удръжка. Не отлагайте, по-добре да платите сега, отколкото да си създадете административни проблеми.

Телец

Част от днешните събития хич няма да ви харесат или ще противоречат на принципите ви. Не приемайте неприятностите твърде лично. Не зависи от вас да промените ситуацията, така че не ангажирайте никого с позицията си.

Близнаци

Управлявате финансите си доста рисково. Не правете никакви разходи под чуждо въздействие или за да демонстрирате ниво. Веднъж затънали в дългове трудно ще се оправите.

Рак

Личните отношения са в най-прекрасния си вид и от вас зависи да останат такива за дълго. Въздържайте се от капризи, критики, хапливи забележки, които биха помрачили деня на близките ви и биха ги дистанцирали от вас.

Лъв

Колкото и да ви се иска да промените някои елементи от битовата си среда, за момента трябва да отложите това занимание. Желателно е да обсъдите с близките решенията си, ще си спестите неприятни обвинения.

Дева

Избягвайте заниманията с непривични за вас дейности. Не се захващайте за едно или друго само от инат или за да докажете талантите си. Рискувате да си навлечете неприятности и да навредите на позициите си.

Везни

Ще се справите с голямо количество работа, а благодарение на умението ви да забелязвате дребни детайли ще успеете да коригирате и някои допуснати до момента грешки. Не обсъждайте постиженията си. Повече слушайте и по-малко споделяйте.

Скорпион

В момента сте едновременно и предприемчиви, и аналитични, а и интуицията ви е силна. Работата ви ще е успешна. Склонни сте обаче да създавате конфликти по дребни поводи, което пък не е във ваша полза.

Стрелец

Не е изключено да изпаднете в затруднена ситуация, при която каквото и решение да вземете, все ще е във ваша вреда. Помислете кой от старите приятели би ви помогнал най-ефективно и споделете тревогите си, независимо че може да не сте се виждали или чували отдавна.

Козирог

Всичко днес ще се окаже важно, спешно, нетърпящо отлагане. Ще е трудно да разпределите приоритетите си. Основният ви критерий за преценка трябва да е финансовия резултат.

Водолей

Настроението ви е оптимистично, но имунната система – неустойчива. Следете прогнозата за времето и съобразявайте облеклото си с температурните особености. Ако днес се разболеете ще ви е нужно доста време за възстановяване.

Риби

Уредете финансовите си взаимоотношения. Не давайте пари назаем, изплатете собствените си задължения, особено към държавната администрация. Не е изключено да ви предложат изгодна сделка, която при наличие на дългове ще отпадне.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари